Netflix komedisi The Crew 2. sezonuyla dönecek mi?

Kevin James'i başarısız bir yarış takımının şef teknisyeni rolünde izlediğimiz Jeff Lowell imzalı komedi dizisi "The Crew"in geleceği belli oldu. Netflix diziyi resmen iptal etti. Detaylar...

Bir NASCAR takımının ekip şefi ve birbirine kenetlenmiş ekip üyelerinin macerası sona erdi!

Kevin James'i başarısız bir yarış takımının şef teknisyeni rolünde izlediğimiz Jeff Lowell imzalı komedi dizisi "The Crew" için yolun sonuna gelindi!

THE CREW İPTAL EDİLDİ!

Yayıncı dijital platform Netflix dizi ile devam etmeme kararı alarak The Crew'in iptal edildiğini resmen duyurdu. Buna göre The Crew 2. sezon olmayacak.

15 Şubat 2021 Pazartesi tarihinde 10 bölümlük ilk sezonuyla izleyiciyle buluşan The Crew'in izlenme sayıları hakkında detaylı bilgi verilmese de iptal kararı nedeniyle dizinin izleyici tarafında fazla bir ilgi görmediğini söylemek mümkün.

Hikayesi; yarış takımı sahibi Bobby'nin emekli olup yerini sayı odaklı kızı Catherine'e bırakması sonrasında ekip şefi Kevin'in onun herkesi kovacağından endişelenmesiyle birlikte gelişen olaylara odaklanan The Crew'in ana oyuncu kadrosunda Kevin James'e (Kevin Gibson), Jillian Mueller (Catherine Spencer), Freddie Stroma (Jake), Gary Anthony Williams (Chuck), Dan Ahdoot (Amir), Sarah Stiles (Beth) gibi isimler eşlik etmekte.

21-07/04/the-crew-konusu-fragmani.jpeg

Mather Zickel (Frank), Paris Berelc (Jessie De La Cruz) ikilisi tekrar eden rollerle kadroda yer alırken; Bruce McGill (Bobby Spencer) ise konuk oyuncu olarak karşımıza çıkıyor.

Andy Fickman'ın (Paul Blart: Mall Cop 2, Playing With Fire) yönetmen koltuğunda oturduğu The Crew'in yürütücü yapımcı kadrosu ise Kevin James, Jeff Lowell, Todd Garner, Matt Summers, Tim Clark ve Jeff Sussman'dan oluşuyor.

21-07/04/the-crew-karakterleri.jpeg

NETFLIX İLE KEVIN JAMES'İN İLİŞKİSİ DEVAM EDECEK

Netflix diziyi iptal etmiş olsa da Kevin James ile çalışmaya devam edecek. Platform, aktör-komedyenin yapımcılığını ve başrolünü üstleneceği tek kamera yöntemiyle çekilecek yeni bir komedi dizisi geliştirmek için James ile bir içerik anlaşmasına imza attı.

"The Crew" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin