Japonya’dan Uyarlama Sınır Dizisi Geliyor! İşte Oyuncular

Ünlü Japon dizisinden uyarlama olacak olan Sınır dizisi için ilk bilgiler geldi. İddialı bir gençlik dizisi olması beklenen dizide hangi oyuncular yer alıyor?

Oğulcan Özsezgi
04 Temmuz 2021 - 19:31
Gündem

Dizilerde oynadığı karakterlerle tanıdığımız Tolgahan Sayışman, bu sezon bambaşka bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu bu sefer yapımcı olacak. Kendi yapım şirketini kuran ünlü oyuncu, kendi yapım şirketinin ilk dizisi olacak olan Sınır dizisi hakkında da açıklamalarda da bulundu.

Usta oyuncu projede kimlerin yer alacağı konusunda da i.lk bilgileri verdi. Ayrıca nasıl bir proje göreceğimiz konusunda da bilgiler elde etmiş olduk. Görünen o ki iddialı olacak bir gençlik dizisi bizi karşılayacak. Peki, yeni dizi hakkında neler biliyoruz?

Sınır Dizisi Dijital için Geliyor

Dizi bir uyarlama yapımı olacak. Ünlü oyuncunun söylediğine göre yayınlandığı ülkede yılın dizisi ödülünü almış olan bir yapım. Japonya’da yayınlandığını bildiğimiz ancak adını henüz bilmediğimiz dizi, daha çok gençlik dizisi olarak öne çıkacak.

Sınır dizisi toplamda 2 sezondan oluşacak. Dizinin her sezonunda ise toplamda 8 bölüm olacak. Her sezonda 8 bölüm olarak izleyeceğimiz yapım, dijital platformlar üzerinden yayınlanacak. Muhtemelen Netflix üzerinden yayınlanacak olan dizinin oyuncu kadrosunda ise genç yetenekler olacak.

21-07/04/sinir-dizisi-3.jpg

Şimdilik ortaya çıkan bilgilere göre Sınır dizisi oyuncuları arasında; Aslıhan Kapanşahin, Aslıhan Karalar, Burak Altay, Erdem Şanlı, Miray Akay gibi iddialı genç isimler olacak.

Dizide ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman’ın ise yer almayacağını belirtelim. Ünlü oyuncu sadece yapımcı olarak kalacak. İlerleyen bölümlerde dizinin bir yerinde bir şekilde konuk olur mu onu bilemiyoruz. Şu an için sadece yeni yapım şirketinin ilk işi olarak bu diziyi çektiğini biliyoruz. Şu an için dizinin ne zaman yayınlanacağı da açıklanmadı çünkü henüz dizinin çekimlerinin bile yeni başlayacağı öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin