Son Yaz Dizisi Hayranlarını Sevindirecek Bir Gelişme Yaşandı

Son Yaz dizisinin hayranlarına iyi haber geldi. Dizinin yeni bölümleri yeni sezonla beraber ekranlara gelecek. Ayrıca yaz boyuncu da sürpriz var.

Oğulcan Özsezgi
04 Temmuz 2021 - 19:51
Gündem

Son Yaz, geçen sezonun en çok konuşulan dizilerinden biri oldu. Ama bu sefer reytinglerden çok dizinin durumu hakkında iddialar gündemde kaldı. Koronavirüs nedeniyle bölümlerin ertelenmesi, ardı ardına gelen ayrılık haberleri ve çok daha fazlası.

Tüm bunlara karşın dizi hep yüksek reytinglerle devam etti. Sonunda ise planlandığı şekilde sezon finali yapıldı. Aslında dizinin sezon finalinde Canan karakterinin yani Funda Eryiğit’in diziden ayrılmasına çok tepki gösterildi. Ama öğrendik ki hikaye gereği zaten karakterin ölmesi gerekiyormuş. Yani reyting ya da pandemi, çekimler falan final bunda etkili değil.

Sadece Canan karakteri değil sezon finalinde diziye veda eden başka isimler de oldu. Dizi ise tüm bu hareketlilik içerisinde sadece 21 bölüm devam etti. Sonra sezon finali yapıldı.

Son Yaz Yeni Sezonda da Yaz Boyunca da Var

Yeni öğrendiğimiz bilgilere göre kısa süre ve sadece 21 bölümlük bir sezon geçiren dizi, yeni sezonda da olacak. Değişerek belki daha güçlü belki daha güçsüz bir şekilde ama sonuçta yeni sezonda da dizi olacak. Canan karakteri yerine kim gelecek ya da dizide diğer oyuncular için durum nasıl değişecek bilemiyoruz.

Bildiğimiz yeni sezonda, yani Eylül ayında yeni bölümler olacak. Dizinin hayranları ise bu süreçte yazın diziyi izlemeye devam edecek. Son Yaz, bu hafta sonundan itibaren her hafta sonu ekranlarda olacak. Hem Cumartesi hem de Pazar günleri dizinin tekrar bölümleri ekranlara gelmeye devam edecek. 21 bölümün tamamı bu şekilde yeniden yayınlanmış olacak.

21-07/04/son-yaz-2.jpg

Dizinin yeni bölümleri gelene kadar hayranları Son Yaz dizisini bir kez daha izlemiş olacaklar. Yeni sezon için bilgiler geldiğinde yeni sezonu da değerlendireceğiz. İddialı biten dizide aynı iddiada yeni oyuncularla yeni sezon olması önemli.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin