Operasyon 41 Nerede Çekiliyor? Adada mı?

Operasyon 41 nerede çekiliyor? Çekimler yurt dışında mı yoksa ülkemizde mi yapılıyor? İşte yeni yarışma Operasyon 41'in çekildiği yer.

Oğulcan Özsezgi
04 Temmuz 2021 - 20:32
Gündem

Operasyon 41 yarışması, 4 Temmuz 2021 tarihi itibariyle yayınlanmaya başladı. Konsept olarak farklı ve güzel bulduğumuz yarışmanın ilk bölümünde bizi en çok merak ettiren yarışmanın nerede çekildiği oldu. Biliyorsunuz Survıvor gibi bir yarışmamız var ve senelerdir Dominik gibi tropikal adalarda çekiliyor. Haliyle Operasyon 41 nerede çekiliyor? Yine Survivor gibi bir adada mı çekiliyor sorularını da merak ediyoruz.

Baştan şunu belirtelim ki yarışma öyle Survivor yarışmasında olduğu gibi yurt dışında çekilmiyor. Ülkemizde yapılan çekimler, İstanbul’a da oldukça yakın bir yerde yapılıyor.

Operasyon 41 Nerede Çekiliyor?

Yarışmanın çekildiği yer Kandıra olarak açıklandı. Tüm bölümler Kandıra’da mı çekilecek bu net değil ama yarışmanın çok büyük bir bölümünün Kandıra’da çekileceği kesin.

21-07/04/operasyon-41-yarismasi-3.jpg

Kandıra nerede merak edenler için onu da açıklayalım. Kocaeli’nin bir ilçesi olarak bilinen Kandıra, doğası ile dikkat çeken merkezlerden birisi. Buraya bağlı olan bir de Kefken Adası bulunmakta. İşte çok az kişinin yaşadığı bu adada da çekimlerin büyük bir bölümünün yapıldığını göreceğiz.

Çekimlerin bir hayli zorlayıcı olacağını da gördüğümüz yarışmada, çekimler için birçok kez Drone kullanılacağını da eklemiş olalım. Ayrıca yarışmacıların kasklarında yer alan kameralar da yine çekimlerde yardımcı olarak öne çıkacak.

21-07/04/operasyon-41-yarismasi.jpg

Takımların kurulma aşamasında olduğu ilk bölümden sonra çok daha fazla bilgiyi öğrenmiş olacağız. Diziler.com’u takip ederek yarışma hakkında merak edilen daha çok fazla detayı öğrenmeniz de mümkün. Şimdilik Operasyon 41 nerede çekiliyor sorusuna yanıt bulmuş olduk. Çekimlerin başka merkezlerde de devam etmesi ya da alanların değişmesi durumunda yarışma içerisinde bilgi verilecektir. Biz de ona göre paylaşımlarımızı yaparız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin