Operasyon 41 Yarışmasında Hangi Silahlar Kullanılıyor? Zarar Veriyor mu?

Operasyon 41 yarışmasında hangi silahlar kullanılıyor belli oldu. Yarışmada yer alan silahların sağlığa herhangi bir zararı var mı? Yarışmacılar acı çekiyor mu?

Oğulcan Özsezgi
04 Temmuz 2021 - 21:00
Gündem

Operasyon 41 yarışması için detaylar paylaşmaya devam ediyoruz. Bugün başlayan yarışma için en çok merak edilen kısımlardan birisi nerede çekildiği olmuştu. Bunun dışında yarışmada merak edilen daha çok fazla nokta var. Mesela kullanılan silahlar. Operasyon 41 yarışmasında hangi silahlar kullanılıyor? Yarışmacıları bu silahlardan zarar görüyor mu ya da silahlar acıtıyor mu bunların cevabını da verelim.

Operasyon 41 Yarışmasında Kullanılan Silahlar

Yarışmada kullanılan silahlar tabii ki herhangi bir zararı olmayan Airsoft silahlar. Airsoft silahlar ve airsoft tüfekler kullanılıyor. Bu silahların içerisinde ise “BB” olarak bilinen biyoplastik boncuklara yer veriliyor. Cephane olarak BB boncukların kullanılması, silahların çevreye de zararının olmadığı anlamına geliyor.

Yani standart plastik malzeme kullanılmamış. Onun dışında silahların kullanımına ilişkin bazı kurallar var. Birinci ve en önemli kural şu ki koruyucu gözlüklerin oyunlar sırasında çıkarılması yasak. Gözlükleri çıkaran yarışmacılar tabii ki kuralları çiğnemiş kabul ediliyor ve ceza alıyorlar. Ne ceza alacaklarını biz de bilmiyoruz.

21-07/04/operasyon-41-yarismasinda-hangi-silahlar-kullaniliyor.jpg

Bunu yarışmanın ilerleyen günlerinde öğrenmek mümkün olur. İşler detaylandığı zaman öğrenmek mümkün olur. Onun dışında yarışmacıların rakip ile aralarında 10 metre mesafe yoksa, o zaman airsoft tüfekleri kullanmak yasak. Bunun yerine airsoft tabancaların kullanılması gerektiğini biliyoruz. Ayrıca kullanılan plastik boncukların yarışmacıların canını çok fazla yakmayan malzemelerden olduğunu da belirtelim. 

Operasyon 41 yarışmasında hangi silahlar kullanılıyor şimdilik cevabımız bu kadar. Tüfek ve tabanca dışında ilerleyen bölümlerde başka bir airsoft silah kullanılacak mı göreceğiz. Belki oyunlara göre farklı silahların kullanılması da söz konusu olur. Ama dediğimiz gibi şimdilik netleşen kısım burası.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin