Operasyon 41 Nasıl Bir Yarışma? Amaç Ne?

Operasyon 41 nasıl bir yarışma? Yarışmada kaç takım var ve takımlar toplamda kaç kişilik takımlar? İşte merak edilenleriyle beraber Operasyon 41 yarışması.

Oğulcan Özsezgi
04 Temmuz 2021 - 21:49
Gündem

Operasyon 41 yarışmasının ilk bölümünün ardından detayları paylaşmaya devam ediyoruz. Yarışmada nasıl silahlar kullanılmakta, yarışma nerede çekildi gibi bilgileri verdik ama yarışmanın ana yapısı hakkında bir bilgi vermedik. Operasyon 41 nasıl bir yarışma? Burada amaç ne? Survivor ile benzerlikleri neler? Bu ve buna benzer soruların cevaplarını arayacağız. Yarışmayı izlemek isteyenler için de bir ön bilgilendirme olsun diyelim.

Operasyon 41 Nasıl Bir Yarışma?

Yarışmada temel tanım askeri simülasyon olacaktır. 10 kişiden oluşan iki ayrı takım var. Erkekler ve kadınlar karışık olan takımlar, belirlenen alanlarda kendi kamplarını kuruyor. Takımların kamp yerleri dışında eğitim alanları da var.

Burada amaç belirlenen kamp alanlarında yaşamak ve askeri eğitimleri gerçekleştirmek. Her takımın başında alanında uzman olan biri var ve tüm takıma eğitimleri o kişiler veriyor.

Eğitimler dışında yarışmada farklı oyunlar var. Bu oyunlar kimi zaman erzak oyunları kimi zaman ise ödül oyunları oluyor. Oyunlarda da iki ayrı takım, iki ayrı tim olarak hareket ediyor.

21-07/04/operasyon-41-nasil-bir-yarisma.jpg

Takımların oyunlarda ise airsoft silahları ve ekipmanları var. Amaç oyunlarda karşı timi, karşı takımı yenmek. Bir yandan eğitim alan ve kamp ortamında yetiştirilen yarışmacılar bir yandan da oyunlarda rakipleri vurmaya ve oyunu kazanmaya çalışıyor.

Operasyon 41 yarışması genel anlamda bu şekilde ilerleyecek bir askeri simülasyon yarışması olacak. Yeni yarışmada daha fazla bilgi elde etmek ve yarışmacıları tanımak adına biraz daha beklememiz ve yeni bölümleri de görmemiz lazım. Şimdilik Operasyon 41 nasıl bir yarışma ve yarışmacıların amacı bu konuda bilgi vermiş olalım. İlerleyen bölümlerde daha da detaya ineceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin