Aşk Mantık İntikam 4.bölüm 2.fragmanı Yayında! Neler Oluyor?

Aşk Mantık İntikam 4.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında neler gözüküyor? Esra ile Ozan arasında neler yaşanacak? İşte olacaklar.

Oğulcan Özsezgi
09 Temmuz 2021 - 00:17
Gündem

Aşk Mantık İntikam 4.bölüm 2.fragmanı da sonunda geldi. İlk fragmanın aksine bu sefer yeni fragmanda daha fazla bilgi var. Yeni fragman biraz daha uzun ve dediğimiz gibi daha çok detay barındırıyor. Ozan ile Esra arasındaki buzlar eriyecek mi yoksa yeni bir savaş mı başlayacak bunu anlamaya başladık.

İkinci fragman için detaylara geçmeden önce şunu söyleyebilirim ki 4.bölümden de beklentimiz yüksek. Hem komedi yönü hem de romantiklik kısmı biraz daha ileri boyutlara doğru gidecek gibi gözüküyor. Bu bilgileri de verdikten sonra geçelim fragmana.

Aşk Mantık İntikam 4.bölüm 2.fragmanı ve Olacaklar

İlk fragmanda söylediğimiz gibi şirket yeni bir parti veriyor. Şirketin verdiği partide stajyerler dahil olmak üzere herkes var. Havuz başında sunulan bir kokteyl gibi düşünün. İlk fragmanda bu parti sırasında Ozan’ın, iyiden iyiye Esra’yı kıskanmaya başladığını görmüştük.

İkinci fragmanda bundan çok farklı değil. Esra ile Çınar bir hayli yakınlaşıyor ve Çınar, Esra’yı dansa kaldırıyor. Ozan ise ikiliyi görünce iyice kıskanıyor ve o da Çağla’yı dansa kaldırıyor. İkili grup dans ederken fark ediyoruz ki Ozan, Esra’yı ne kadar kıskanıyorsa Esra’da Ozan’ı kıskanmaya başlıyor.

 

Bu sırada çalışanlar arasında bir dedikodu olacağı da görülüyor. Dedikodu ise Ozan’ın eski karısı hakkında yapılıyor. Esra bu konuşmaları duyuyor ama bir şey diyemiyor. Ozan da konuşmaları duyuyor ve eski karısının onun için artık bir önemi olmadığını söylüyor.

Bunun üzerine Esra partiden ayrılıyor. Bir gün sonra Çınar’ın olanları fark ettiğini ve Ozan ile arasında ne olduğunu Esra’ya sorduğunu da görüyoruz ama Esra gerçeği söyleyecek mi bunu göremiyoruz. Gerisi 4.bölüme kalacak diyelim ve yeni bölümü ya da yeni bir fragmanı bekleyelim. Aşk Mantık İntikam 4.bölüm 2.fragmanı için söyleyeceklerimiz bu kadar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin