Cam Tavanlar 5.Bölüm Reytingi Nasıl? Dizi Nasıl Gidiyor?

Cam Tavanlar 5.Bölüm reytingleri açıklandı. Dizi 5.bölümüyle beraber nasıl bir reyting elde etti? Reytingler için bir düzelme oldu mu?

Oğulcan Özsezgi
09 Temmuz 2021 - 00:00
Gündem

Cam Tavanlar 5.Bölüm yayınlandı. Dizinin reytinglerinde bir düşüş olduğundan, daha doğrusu ilk bölümlerde istenen reytinglerin yakalanamadığından yana bir iddia vardı. Daha önce dizinin 4.bölüm reyting sonuçlarına bakmıştık. 4.bölüm için reyting sonuçlarında da tam istenen performansın alınamadığını dile getirmiştik. Şimdi ise 5.bölüm yayınlandı. Biz de sadece 4.bölümle kalmayalım ve beşinci bölüm için de reytingleri değerlendirelim dedik. Cam Tavanlar 5.Bölüm reytingleri de yayınlandı.

Yeni bölüm reytinglerinin yayınlanmasından sonra dizinin bekleneni ne kadar karşıladığını da anlamış olduk. O zaman geçelim reyting detaylarına.

Cam Tavanlar 5.Bölüm Reytingi - Kaçıncı Sırada?

Reyting listesinde her zaman yaptığımız gibi total ve AB olarak değerlendirme yapacağız. Total listesine baktığımız zaman, birinci sırada İngiltere ile Danimarka arasında yapılan Euro 2020 karşılaşmasını görüyoruz. İkinci sırada ise Sen Çal Kapımı dizisi bulunuyor. Üçüncü sıraya yerleşen ise Masterchef Türkiye yarışması. Total kısımda ilk 3 sırada yer alan dizi ve programlar bu şekilde oldu.

Biz meselemize gelecek olursak, Cam Tavanlar ise total sıralamasında 10.sırada yer alıyor. En azından dizinin ilk 10 içerisinde kendisine yer bulduğunu net olarak görebiliyoruz. Total değil de AB kısmına geçtiğimiz zaman ise sıralama çok değişmiyor. Sadece ikinci sıranın yeri değişiyor. AB listesinde ikinci sırada Masterchef Türkiye yer alıyor.

21-07/09/cam-tavanlar-5bolum-reytingleri.jpg

Total listesinde ikinci sırada olan Sen Çal Kapımı ise 4.sıraya kadar gerilemiş olarak gözüküyor. Cam Tavanlar 5.Bölüm reytingleri için AB listesinde ise sonuçlar daha iyi. Total listesinde 10.sırada yer alan dizi, AB listesinde ise 6.sırada yer alıyor. Görünen o ki dizinin son bölümlerinde bir toparlanma var ama hala dizinin biraz daha yükselmesi gerek diyebiliriz. Reytinglerin biraz daha artması beklentisi var.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin