Netflix Meksika komedisi Komşuların Savaşı'nı tanıyalım! The War Next-door konusu

Meksika yapımı komedi dizisi "The War Next-door (Komşuların Savaşı)" 1. sezon bölümleriyle Netflix kütüphanesine eklendi. Diziyi tanıyalım...

Carolina Rivera ve Fernando Sariñana (İki Anne, İki Kız) imzalı komedi dizisi "Komşuların Savaşı" ile kahkaha tufanına hazır olun!

KOMŞULARIN SAVAŞI NASIL BİR DİZİ?

Vanessa Bauche ve Ana Layevska'nın başrollerde yer aldığı Meksika yapımı komedi dizisi "The War Next-door (Komşuların Savaşı)" 1. sezon bölümleriyle Netflix kütüphanesine eklendi.

The War Next-door'un sezonu, süreleri 30 ile 33 dakika arasında değişen 8 bölümden oluşuyor. Bölüm isimleri "Zenginler de Ağlar", "Koltuk Altı Kremi", "Muchach Uygulaması", "Önemli Bir Maç", "Duvar Yazısı", "Soğuk Savaş", "Hızlı Seks" ve "Bellas Señoras" olarak sıralanıyor.

Peki, The War Next-door nasıl bir konuya sahip?

21-07/08/komsularin-savasi-afis.jpeg

"KOMŞULARIN SAVAŞI" KONUSU

Dizinin hikayesi; birbirine taban tabana zıt iki ailenin lüks bir mahallede kapı komşusu olduğunda anneleri önderliğinde başlayan topyekûn savaşın beklenmedik sonuçları beraberinde getirmesine odaklanıyor.

Bir çekilişte ev kazanan mütevazı ve sevgi dolu López ailesi, lüks bir mahalleye taşınır. Ancak burada züppe Espinoza ailesi tarafından oldukça soğuk karşılanırlar ve olaylar gelişir...

Yapımın oyuncu kadrosunda Vanessa Bauche ve Ana Layevska'ya Mark Tacher, Pascacio López, Elyfer Torres, Armando Said, Christian Vazquez, Marco León, Loreto Peralta, Isabella Patrón, Sara Isabel Quintero, Cecilia de los Santos Vargas gibi isimler eşlik ediyor.

21-07/08/komsularin-savasi-foto2.jpeg

"The War Next-door" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin