Aşk Mantık İntikam 6.bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Aşk Mantık İntikam 6.bölüm fragmanı yayınlandı mı merak edilmeye başlandı. Peki dizinin yeni bölüm fragmanı geldi mi? Gelmediyse ne zaman gelecek?

Oğulcan Özsezgi
19 Temmuz 2021 - 00:59
Gündem

Aşk Mantık İntikam dizisinin hayranlarına bu hafta için bir kötü haberimiz olduğunu kısa süre önce paylaştık. Kısa süre önce yapmış olduğumuz paylaşımda dizinin bu hafta yeni bölümünün yayınlanmayacağını söylemiştik. Bayram arası nedeniyle dizinin yeni bölümü 30 Temmuz’a alındı. Dizinin hayranlarının sorduğu soru ise Aşk Mantık İntikam 6.bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu. Çünkü genelde bölüm yayınlandıktan birkaç gün sonra dizinin fragmanının da yayınlandığını görüyoruz.

Fakat bu kez durum biraz daha farklı oldu. Yeni bölümün üzerinden 3 gün geçti ama henüz 6.bölüm için herhangi bir fragman paylaşımı yapılmadı. Fragman değil ama farklı bir paylaşım gördük.

Aşk Mantık İntikam 6.bölüm Fragmanı Ne Zaman Gelir?

Fragmanın ne zaman geleceği sorusu kritik bir soru. Çünkü dizinin 1 hafta kadar yeni bölümünü beklemek lazım. Muhtemelen fragman biraz geç gelecektir. 30 Temmuz haftası içerisinde fragmanın yayınlanmasını bekleyebiliriz. Bunun dışında şu söz ettiğimiz paylaşımı da belirtelim.

Dizinin YouTube kanalından ya da sayfasından yapılan değil de direkt Fox TV’nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan bir paylaşım söz konusu. Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, dizinin kısa bir parçasına yer verilmiş.

21-07/19/ask-mantik-intikam-6bolum-fragmani-4.jpg

 

Ama bu yeni bölümden bir parça değil. Diziden herhangi bir parça. Paylaşımda fragmanla alakalı en ufak bir şey olmadığı gibi buradan bir bölüm de söz konusu değil. Paylaşımda sadece dizinin yeni bölümünün 30 Temmuz tarihinde olduğu vurgulanmış.

Yani şu an için Aşk Mantık İntikam 6.bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna cevabımız hayır. Aşk Mantık İntikam 6.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır sorusuna da ne yazık ki net cevap veremiyoruz. Fakat şunu söyleyebiliriz ki her zaman olduğu gibi yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sitemizde paylaşıyor olacağız. Özellikle fragmanda Çınar ile Esra’nın arasındaki gelişmeler gösterilecek mi biz de merak ediyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin