Naomi Osaka 1. sezon Netflix'te! Naomi Osaka nasıl bir yapım?

Engelleri nasıl aştığın kim olduğunu tanımlar... Naomi Osaka dizisi Netflix'te! Detaylar...

Engelleri nasıl aştığın kim olduğunu tanımlar...

"NAOMI OSAKA"NIN BİLİNMEYENLERİ NETFLIX'TE!

Japon bir tenisçinin elde ettiği ilk Grand Slam şampiyonluğuna imza atmayı başarmış ünlü tenisçinin hikâyesini ekranlara yansıtan Netflix dizisi "Naomi Osaka" 1. sezon bölümleriyle yayında!

Spor belgeseli niteliğindeki bu dizide izleyiciler Naomi Osaka'nın kültürel kökenlerini keşfederken; hem bir tenis şampiyonu hem de parlak bir lider olarak Osaka'nın çok yönlü kimliğinin samimi hikâyesine tanıklık ediyorlar.

21-07/19/naomi-osaka-dizisi.jpeg

"NAOMI OSAKA" KONUSU VE BÖLÜMLERİ

Dizinin hikâyesi ilk olarak; kazanma ve başarı odaklı olarak yetiştirilen Naomi'nin, 2019 yılının Amerika Açık Turnuvası'nda çocukluk hayali olan şampiyonluğu kovalamasına, ancak yıldızının parlarken gelen başarı ve şöhretin bir bedelinin olmasına odaklanıyor.

Naomi Osaka belgeseli toplam 3 bölümden oluşuyor. Bölümler 38 dakikalık "Yükseliş (Rise)", 43 dakikalık "Şampiyon Gibi Düşünmek (Champion Mentality)" ve 33 dakikalık "Yeni Bir Yol (New Blueprint)" olarak sıralanıyor.

21-07/19/naomi-osaka-posteri-1626707100.jpeg

Yönetmenliğini Garrett Bradley'in üstlendiği yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise LeBron James, Maverick Carter, Devin Johnson, Jamal Henderson, Philip Bryon, Matthew Goldberg, Brandon Carroll, Ryan Schiavo ve Garrett Bradley'den oluşuyor.

"Naomi Osaka" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin