Cam Tavanlar Final mi Yapıyor?

Cam Tavanlar final mi yapıyor soruları gündemde. Sağlam iddialara bakacak olursak dizi yakın zamanda final yapmaya hazırlanıyor. Peki neden final yapılacak?

Oğulcan Özsezgi
19 Temmuz 2021 - 19:25
Gündem

Cam Tavanlar, iyi başlayan dizilerden biri oldu. Kadınların iş hayatında yaşadıkları zorlukları konu edinecek bir dizi gördük. Fakat ilerleyen bölümlerde iş biraz değişmeye başladı. İşin işine aşk girdikten sonra işler biraz daha iş hayatından çıkmaya başladı. Belki seyirciler üzerinde gerçeklik duygusunun tam olarak uyandırılamaması ya da konunun yeterli bulunmamasından mı bilinmez ama dizinin reytingleri bir türlü istenen seviyeye ulaşamadı. Reytinglerdeki bu durum karşısında ise bir süredir bazı iddialar konuşulmaya başlandı. Cam Tavanlar final mi yapıyor soruları gündemden düşmez oldu.

Yeni ortaya çıkan bilgiler ise dizinin hayranlarını pek memnun etmeyecek gibi gözüküyor. Öyle ki ortaya çıkan bilgilere göre dizinin final yapmasına karar verildi. Şimdilik sağlam bir iddia olarak kalan bilgileri ve dizinin ne zaman final yapacağı konusunu bir değerlendirelim.

Cam Tavanlar Final mi Yapacak? Peki Final Ne Zaman?

Dizinin en son 6.bölümü yayınlanmıştı. 6.bölüm pek bir sevildi çünkü Cem ile Leyla biraz daha yakınlaştı. Bir yandan da 7.bölüm için fragmanların yayınlandığını gördük. 7.bölümde de yine Leyla ile Cem’in arası iyi gibi duruyor. Aslında biraz da hikaye çabuk bitti diyebiliriz. İşte bu noktada reytinglerinden çok memnun olunmayan dizinin 8.bölümde ekranlara veda edeceği iddia ediliyor.

Dizinin 8.bölümde ekranlara veda etmesi bekleniyor ama dediğimiz gibi resmi açıklama henüz gelmiş değil. Bir süredir Leyla ile Cem arasındaki yakınlaşmadan yola çıkarak dizinin zaten finale hazırlandığını söyleyenler de yok değil. Şu an için yeni bölümü bekleyeceğiz ve yeni bölümde final kararının açıklanıp açıklanmayacağını takip edeceğiz.

21-07/19/cam-tavanlar.jpg

Son olarak şunu belirtelim ki 7.bölüm, bir hafta gecikmeli olarak gelecek. Bayram haftası nedeniyle böyle bir karar alındığını biliyoruz. Birçok dizide de benzer kararlar alınmıştı. Yine aynı durumun geçerli olması söz konusu olabilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin