Aşk Mantık İntikam 2.Kamera Arkası Videosu Yayınlandı

Aşk Mantık İntikam 2.kamera arkası videosu da paylaşıldı. İkinci kamera arkası videosunda 5.bölümün çekimlerine nasıl hazırlanıldığı gösteriliyor.

Oğulcan Özsezgi
19 Temmuz 2021 - 19:44
Gündem

Aşk Mantık İntikam, takip edenlerin bileceği gibi 1 haftalık bir araya girdi. Bayramdan kaynaklanan ara nedeniyle 6.bölüm hemen yayınlanmayacak. 6.bölüm için Temmuz ayının sonunu bekleyeceğiz. Yeni bölümden de henüz bir fragman gelmiş değil. Yeni bölüm hazırlıklar devam ederken ve biz yeni bölümden bir fragman beklerken, dizi için paylaşımlar da gelmeye devam ediyor. Bu kez kamera arkası için ikinci bir video yayınlandı.

Aşk Mantık İntikam 2.Kamera Arkası Videosunda Neler Var?

Kamera arkası videoları öyle çok uzun videolar olmuyor. Kamera arkası videoları genelde 2 dakikalık olarak hızlandırılmış videolar olarak paylaşılıyor. Daha önce birinci kamera arkası için bir paylaşım yapmıştık. Şimdi ikinci kamera arkası videosunu ekleyeceğiz.

Aslında bakarsanız çok anlatacak bir şey yok. Kamera arkası 5.bölüme ait bir kamera arkası videosu olarak çekilmiş. Pikniğe giden ekibi gördüğümüz 5.bölüm için paylaşılmış olan kamera arkası görüntülerinde, Burcu Özberk öne çıkıyor gibi gözükmekte. Yine çok renkli bir set ortamı olduğunu anladığımız dizi için, hazırlıkların nasıl yapıldığını da bu videoda görebiliyoruz.

Diğer kamera arkası videosundan farklı olarak bu kez makyaj hazırlıklarına da yer verilmiş durumda. Aşk Mantık İntikam 2.kamera arkası videosunda da başka bir detay yok. Zaten video 1 dakika 40 saniye civarında olan bir video.

Bayram boyunca da muhtemelen dizinin sosyal medya hesaplarından bu şekilde paylaşımlar gelecektir. Ama yeni bölüm için ne yazık ki bekleyeceğiz. 6.bölüm fragmanını da takip ettiğimizi de belirtmek isterim. Fragman paylaşılır paylaşılmaz sitemizden biz de yayınlayacağız ve yeni bölümde neler olacak göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin