Johnny Test yepyeni bölümleri ile artık Netflix'te!

Popüler animasyon dizisi Johnny Test yeni sezonuyla Netflix'te! Johnny Test konusu, fragmanı, kadrosu...

Hayal gücü yüksek bir çocuk, sadık köpeği ve bilimi seven iki kız kardeşi daha ne kadar başını belaya sokabilir? Hmm, bu bir meydan okuma gibi geliyor!

Eski Cartoon Network animason dizisi "Johnny Test" yenilenmiş görünümüyle ve yepyeni bölümleriyle Netflix'e geldi!

2005 ile 2013 yılları arasında altı sezonuyla izleyiciyle buluşan yapım 7. sezonu ya da Netflix'teki yeni versiyonunun 1. sezonuyla 16 Temmuz 2021 Cuma gününden itibaren izlenebiliyor.

JOHNNY TEST YENİ BÖLÜMLERDE NELER OLACAK?

Peki, orijinal animasyon dizinin Scott Fellows (Big Time Rush) imzalı devamıyla geri dönüşüne tanıklık ettiğimiz Johnny Test'in yeni versiyonunda izleyiciyi neler bekliyor?

21-07/19/johnny-test-izle.jpeg

Hayal gücü kuvvetli bir çocuk, sadık köpeği ve bilim meraklısı ablaları başlarını ne kadar belaya sokabilir ki? Johnny Test'te hep birlikte bunu görüyoruz!

Dizinin Netflix'teki 1. sezonu toplam 20 bölümden oluşurken; bölümlerin her biri 14 dakikadan oluşuyor.

Sezonun bölüm isimleri "Johnny Herkese Karşı", "Johnny'nin Küçük Kardeşi", "Johnny'nin Arkadaşı Pırlanta Çocuk", "Johnny'nin Karton Kutu Macerası", "Johnny'nin Sessizliği", "Johnny'Mon Go!", "Johnny'nin Beynine Yolculuk", "Johnny Menajerlik Ajansı", "Johnny Uğursuz Ormanda", "Johnny'nin Yeni Saç Stili", "Johnny'nin Roma İmparatorluğu Tatili", "Johnny Festivali", "Binbir Suratlı Johnny", "Johnny'nin Bahçe Satışı", "Maskeli Johnny", "Gülümse Johnny!", "Johnny Labirentte Kayboluyor", "Johnny'nin Yeni Bedeni", "Johnny Test'in Kaliforniya Rüyası", "Johnny'nin Noel Süslemesi Rekabeti" şeklinde sıralanıyor.

21-07/19/johnny-test-dizisi.jpeg

Dizinin seslendirme kadrosunda James Arnold Taylor, Trevor Devall, Maryke Hendrikse, Emily Tennant gibi isimler yer alıyor.

"Johnny Test" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin