Saygı Dizisi 2.sezon Tanıtımı Yayınlandı! İddialı İsimler Geliyor

Saygı dizisi 2.sezon ilk tanıtım videosu yayınlandı. Dizide yer alacak olan yeni isimler Damla Sönmez ve Sarp Akkaya olacak. İşte yeni video.

Oğulcan Özsezgi
19 Temmuz 2021 - 20:00
Gündem

Saygı dizisi, başarılı bir ilk sezonun ardından kısa bir süre için dijital platforma veda etmişti. Fakat dizinin ilk sezonu biter bitmez kesinleşen bir detay da vardı. O detay dizinin yeni sezonunun geleceği. Saygı 2.sezon ne zaman gelecek belli değildi ama ikinci sezon kesinlikle gelecek biliniyordu. İşte ikinci sezon için beklenen tanıtım videosu da yayınlandı. Saygı dizisi 2.sezon ilk tanıtımı önemli çünkü dizinin yeni sezonunda yer alacak ünlü oyuncuları gördük.

Dizinin yeni sezon kadrosuna katılacak olan isimler çok iddialı bir diziden olan isimler olacak. Aslında daha önce de bu isimler için bir paylaşım yapmıştık. Şimdi detaylar belli oldu.

Saygı Dizisi 2.Sezon Tanıtımı ve Yeni Oyuncular

İkinci sezon için yapılan tanıtım paylaşımında bir detay videosunun olmadığını söyleyerek başlayalım. Yani dizinin fragmanı yayınlanmış gibi düşünmeyin. Böyle bir durum söz konusu değil. Dizinin sadece yeni sezonunun çekimlerinin başladığını gösteren bir fragman yayınlanmış durumda.

Bu fragmanda sürpriz olan isimler ise Sarp Akkaya ve Damla Sönmez oldu. Çok kısa bir süre önce tamamlanan Çukur dizisinden ayrılan iki ünlü oyuncu, artık Saygı dizisinde yer alacak. Damla Sönmez çok fazla imaj değişikliği yapmadan yeni dizide devam edecek ama gördüğümüz kadarıyla aynı şey Sar Akkaya için geçerli olmayacak.

Öyle ki tanıtıma baktığımız zaman ünlü oyuncunun bıyıklarını kestiğini görüyoruz. Çukur dizisinde gösterdiği karakterin daha dışında bir tipi canlandıracağını anladığımız Sarp Akkaya’nın bu halinin çok konuşulduğunu da ekleyelim.

Ünlü isim bir süre sosyal medyada da gündem olacak gibi duruyor. Yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağına gelince, bunları hala bilmiyoruz. Şimdilik çekimlerin başladığını kesin olarak biliyoruz. BluTV üzerinden yayınlanacak olan yeni bölümler için bir tarih açıklanırsa ayrıca bakarız. Bizim tahminimiz dizinin yeni sezonda geleceği. Yaza çok yetişmez gibi duruyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin