Netflix dizisi Explained 3. sezonda bilinmeyenler açığa çıkmaya devam ediyor!

Netflix'in en önemsenmeyen harika işlerinden biri olan "Explained" yeni sezonuyla geri döndü! Yeni sezon detayları...

Elle'nin nitelemesiyle Netflix'in en önemsenmeyen harika işlerinden biri olan "Explained" yeni sezonuyla geri döndü!

EXPLAINED 3. SEZON BAŞLADI!

Monarşilerden kasırgalara, peri masallarından plastik cerrahiye kadar çeşitli konuların ünlülerin anlatımıyla ele alındığı belgesel dizisi "Explained"in 3. sezonu başladı.

Vox ve Netflix iş birliğiyle hazırlanan yapımın 1. sezonu 23 Mayıs - 19 Eylül 2018, 2. sezonu 26 Eylül - 28 Kasım 2019 tarihleri arasında yayınlanmıştı. 16 Temmuz 2021'de başlayan yeni sezonda bölümler haftalık olarak izleyiciyle buluşacak.

EXPLAINED YENİ SEZON KONULARI

Yeni sezonda izleyiciyi ne gibi konuların beklediğine bakacak olursak;

21-07/19/explained-izle.png

Ünlülerin anlatıcı olarak yer aldığı belgesel dizisinin yeni sezonunda monarşiden bayraklara, köpeklerden estetik ameliyatlara kadar çok çeşitli ve büyüleyici konuları keşfetmeye hazır mısınız?

Yeni sezonda cevabını aradığımız bazı sorular şöyle:

- Çoğu insan monarşiyi destekliyor. Bize masal satıyorlar. Bu fantezi ne kadar dayanabilir?
- Estetik ameliyat, kendimizi görme şeklimizi mi değiştiriyor?
- Bir kumaş parçası bizi nasıl birleştirir ve böler?
- Satrancı özel kılan şey ne?
- Neden köpekler insanın en iyi dostu? Bu, bize dair ne söylüyor?

Sezonun açılış bölümü "Şeker"de; bir zamanlar hayatta kalmak için çok önemli olan şekerin artık sağlığımız için bir risk teşkil ettiğine değiniliyor. Acaba ilkel tatlı krizlerimizi bastırmanın sağlıklı ve dengeli bir yolu var mı?

21-07/19/explained-dizisi.jpeg

Explained'in anlatıcıları arasında Keri Russell, Rainn Wilson, Samira Wiley, Sophie Okonedo, Kim Cattrall, Ethan Hawke, Jake Gyllenhaal, Hector Elizondo, Keke Palmer, Rosario Dawson, Connie Britton, Kelly Rowland, Ruth Negga ve Joseph Gordon-Levitt gibi isimler bulunuyor.

Yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise Ezra Klein, Kara Rozansky, Claire Gordon, Chad Mumm, Lisa Nishimura, Joe Posner, Jason Spingarn-Koff ve Kate Townsend'den oluşuyor.

"Explained" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin