Aşk Mantık İntikam 6.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Bu Hafta Var mı?

Aşk Mantık İntikam 6.bölüm ne zaman yayınlanacak kesinlik kazandı. Fox TV konu hakkında bir paylaşım yaptı ve dizinin yeni bölüm tarihi belli oldu.

Oğulcan Özsezgi
19 Temmuz 2021 - 00:34
Gündem

Aşk Mantık İntikam, yazın dolu dizgin dizisinde yavaş yavaş aşk çatışmaları yaşanmaya başladı. Esra ile Ozan arasında yaşanan son gelişmeler, ikilinin bir araya gelmesini isteyen izleyiciler için kötü bir sürpriz olsa da dizi de daha çok sürpriz göreceğiz. Yani her an işler tam tersine bir şekle de dönüşebilir. Bir garantisi yok. Bu noktada dizinin nasıl ilerleyeceği konusunda çok önemli olacağını düşündüğümüz 6.bölümü de beklemeye başladık. Ama burada da kötü bir haberimiz var. Aşk Mantık İntikam 6.bölüm ne zaman sorularını soran izleyiciler biraz daha beklemek zorunda kalacak.

Fox TV’nin yaptığı paylaşıma göre yeni bölüm için bir ara verilecek. Gelin hemen detayları aktaralım. Neden bu aranın verildiğini de belirtelim.

Aşk Mantık İntikam 6.bölüm Ne Zaman?

Biliyorsunuz bu hafta bayram haftası. Bayram haftasında birçok dizi ve program için yeni bölümler yayınlanmıyor. Daha çok bir bayram kuşağı hazırlanıyor ve bayram kuşağı yayınlanıyor. Aşk Mantık İntikam dizisi için de aynı şey geçerli olacak. Dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak. En azından bu hafta için yayınlanmayacak. Normalde 23 Temmuz Cuma günü yayınlanması beklenen yeni bölüm, bir hafta gecikmeli olarak ekranlara gelecek ve 30 Temmuz tarihinde yayınlanacak.

21-07/19/ask-mantik-intikam-6bolum-ne-zaman.jpg

30 Temmuz Cuma günü yeni bölümü göreceğimiz için herhangi bir fragmanda gelmedi. Dediğimiz gibi Aşk Mantık İntikam 6.bölüm çok heyecanlı bir bölüm olacak. Bir yanda Esra’dan tokatı yiyen Ozan bir yanda da Esra’ya duygularını açmaya karar veren Çınar.

İki taraftan da çok heyecanlı yeni bir bölüm gelecek gibi duruyor. Esra’nın buradaki kararının ne olacağını da yeni bölümde göreceğiz. Açıkçası artık Ozan’ın Esra’yı hala sevdiğini anladık ama Esra’nın bu durum karşısında nasıl bir karşılık vereceğini hala net olarak çözemedik.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin