Cam Tavanlar 7.bölüm Fragmanı Yayında! Yine Çift Fragman

Cam Tavanlar 7.bölüm fragmanı yayınlandı ve yine iki fragmanı arka arkaya gördük. Fragmanlarda dizinin hayranlarını sevindirecek detaylar var.

Oğulcan Özsezgi
19 Temmuz 2021 - 00:23
Gündem

Cam Tavanlar 7.bölüm fragmanı geldi. Geçen haftanın geleneği bozulmamış gibi gözüküyor. Öyle ki fragmanlar yine peşi sıra yayınlandı. Yine 2 fragmanın üst üste geldiğini gördük. Fragmanlar yeni bölüm için bilgi verdi mi derseniz fazlasıyla verdi diyebiliriz.

Resmen sır perdeleri kaldırılmış durumda. O zaman fragmanda olanlardan konuşalım ve yeni bölümler için ayrıntılara geçelim.

Cam Tavanlar 7.bölüm Fragmanı - Neler Oluyor?

Son bölümde Leyla bir karar almıştı. Artık olayları peşin hüküm vermeden önce Cem’i dinlemeye karar vermişti. Yöneticilik, iş falan bir yana ikilinin bu karardan sonra daha da yakınlaştığını gördük. Baştan zaten Leyla, çok açık bir şekilde duygularını gösterdi. Leyla karakteri, Cem’e de duygularını itiraf etmişti.

Arada gerilim oluşmasının nedeni ise Cem’in ilk aşkı olarak bilinen Suna olmuştu. Cem’in hiç beklemediği bir anda ortaya çıkan Suna işleri karıştırmaya çalışıyor olsa da aslında ikili arasında çoktan aşk başlamış durumda. Yeni bölüm fragmanına baktığımız zaman görüyoruz ki Leyla ile Cem fazlasıyla yakınlaşmış durumda.

Artık hem Cem, Leyla’ya aşık olduğunu açık açık olarak açıklamış durumda hem de Leyla, Cem’e. Yeni bölüm fragmanından gördüğümüz ikilinin arası gayet iyi. Fakat burada ikilinin arasını bozmaya çalışanlar da olacak. Zaten birinci sırada yer alacak olan isim Suna olacak.

İskender ise çok fazla gözükmüyor. Hatta hiç gözükmüyor. Leyla ile Cem arasındaki ilişki böyle devam edecek mi yoksa Suna istediğine ulaşacak mı bunu yeni bölümde öğreneceğiz. Cem, Suna’ya dönmeme konusunda kararlı gibi duruyor. En azından fragmanlardan gördüğümüz bu. Fakat Cam Tavanlar 7.bölüm fragmanı da belli bir kısmı gösteriyor. Belki de dizi çok farklı ilerleyebilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin