İlk ve Son Dizisi İlk Fragmanı ve Konusu

İlk ve Son ilk tanıtım videosu paylaşıldı. İlk ve Son dizisi nasıl bir konu ile izleyici karşısına çıkacak? Dizinin yayın tarihi sonunda açıklandı mı?

Oğulcan Özsezgi
16 Temmuz 2021 - 00:44
Gündem

Özge Özpirinçci’nin yeniden dijitale dönüş yaptığı projelerden biri olan İlk ve Son dizisi için güzel gelişmeler yaşanıyor. Önce dizinin başrol oyuncuları kamera karşısına geçmiş ve çekimlerin başlayacağını duyurmuştu. Sonrasında yine başrol oyuncuları kameraların karşısına geçti ve kısa bir tanıtım geldi. Şimdi ise İlk ve Son ilk tanıtım videosu yayınlandı.

Açıkçası nasıl bir dizi izleyeceğimizi sonuna kadar görmüş olduk. Tamam bu ilk fragman ve kısa bir fragman ama yine de dizinin yapısını çok iyi bir şekilde özetlemiş desek yeridir. Peki, söz ettiğimiz bu dizi nasıl bir yapım olacak?

İlk ve Son Dizisi İlk Fragmanı ve Konusu Hakkında Merak Edilenler

İlk ve Son konusu bakımından romantik dram türünde bir dizi olarak gösterilebilir. Dizide iki ana karakter üzerine dönen bir hikaye olacak. Deniz ve Barış isimli karakterler, genç yaşta birbirleriyle tanışacak. Birbirleriyle tanışan ikili, dolu dizgin bir aşk yaşayacaklar.

Fakat zaman içerisinde aşk geri plana düşmeye başlayacak. Dolu dizgin başlayan ilişkin beklenmedik bir sona doğru ilerleyecek. Aşk odaklı olan dizinin, genel anlamda iki karakterin dışına çok fazla çıkması da beklenmiyor. Zaten yayınlanan fragmanda da bunu görebiliyoruz. 

Fragman demişken, İlk ve Son ilk tanıtım videosu için de birkaç bir şey söyleyelim. Dizinin ilk tanıtımına bakılacak olursa, bu dizi bir hayli cesur sahneleri de yansıtacak ve kadın erkek ilişkilerinin derinine inilecek. Erkek başrolde Salih Bademci, kadın başrolde ise Özge Özpirinçci’nin yer aldığı yapımdan artık ilk tanıtımda gelmiş oldu.

Yine de soracak olursanız yayın tarihi paylaşamıyoruz. Dizi muhtemelen yaz ayları bitmeden gelecek ama ne zaman kesin değil. Zaten televizyona yapılmayan bir iş olduğu için yeni sezon falan demek doğru olmaz. Dizinin tüm bölümleri BluTV üzerinden yayınlanacak. Kaç bölüm olur onu da görürüz. Şimdilik bölüm sayısı için de paylaşım yapamayacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin