Cam Tavanlar 6.Bölüm Reyting Sıralama Sonuçları Nasıl?

Cam Tavanlar 6.Bölüm reyting sonuçları belli oldu. Dizi yine ilk 10 içerisinde yer alabildi mi? Total ve AB sıralamasıyla beraber dizinin son durumu.

Oğulcan Özsezgi
16 Temmuz 2021 - 00:43
Gündem

Cam Tavanlar 6.Bölüm fragmanını paylaştığımız zaman, bir not düşmüştük. Dizinin reytinglerini takip ettiğimizi ve bu reyting tartışmalarına karşın dizinin yükselip yükselmediğine bakacağımızı söylemiştik. Cam Tavanlar 6.Bölüm reyting sonuçları da açıklandı.

Haliyle yeni bölümün ne kadar ilgi çektiğini görmek adına da hemen reyting sonuçlarını inceledik. Her hafta olduğu gibi bu hafta da sizlerle sonuçları paylaşacağız. O istenen yükselme yakalandı mı? Cem ile Leyla arasındaki yakınlaşma ne kadar etkili oldu? Hepsine dokunacağız.

Cam Tavanlar 6.Bölüm Reyting Sıralaması

Önce önem verilen ilk kısım olarak Total listesindeki sıralamaya bakmak gerekiyor. Dizinin geçen hafta total listesinde ilk 10 içerisinde yer aldığını görmüştük. Bu hafta da 6.bölüm ile beraber dizi reyting listesinde Total ilk 10 içerisine girmeyi başardı. Fakat beklendiği kadar yükselmediğini söyleyebiliriz.

Öyle ki Cam Tavanlar 6.Bölüm Total listesinde 10.sırada. Yani ilk 10 içerisinde yer alıyor ama bir yandan da tehlike sinyallerini veriyor. Total sıralamasından çıktığımızda ve AB sıralamasına geçtiğimiz de ise Cam Tavanlar 6.Bölüm biraz daha iyi bir yerde yer alıyor.

21-07/16/cam-tavanlar-6bolum-reyting-sonuclari-2.jpg

Dizi bu listede de yine ilk 10 içerisinde yer almakta. 8.sırada yer aldığı gözüken dizi, yine tam olarak beklenen yerde değil gibi gözüküyor. 6.bölümde yaşananlarla beraber hikaye biraz daha canlanmış oldu.

Belki yeni bölümlerde dizinin daha iyi yerlere geldiğini görmek mümkün olabilir. Biraz daha beklemek lazım. Yine aynı notu da düşelim. Yeni bölümler yayınlanmaya devam ettikçe biz de hem yeni bölümlerdeki gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz hem de dizinin reytinglerinden konuşmaya devam edeceğiz. Artık gözler 7.bölümde.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin