Aşk Mantık İntikam 5. Bölüm 2.Fragman! İşler Karışıyor

Aşk Mantık İntikam 5. Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı. Esra'nın Ozan'a tokat attığı sahne çok konuşulacak gibi duruyor. Peki yeni bölümde neler göreceğiz?

Oğulcan Özsezgi
16 Temmuz 2021 - 00:24
Gündem

Her fragmanını yakından takip ettiğimiz Aşk Mantık İntikam için yeni bölüme sayılı saatler kaldı. Yeni bölüm için güzel bir gelişme de yaşandı ve bir fragman daha gördük. Aşk Mantık İntikam 5. Bölüm 2.Fragman geldi ve bu bölümde işlerin bir hayli karışacağını öğrenmiş olduk.

Ozan ile Esra arasında gizli bir kıskançlık vardı ama bu bölüm gösteriyor ki ikili arasındaki gizli kıskançlık bir hayli şiddetlenecek ve araları iyice bir gerilmeye başlayacak. Peki, Aşk Mantık İntikam 5. Bölüm 2.Fragmanı içerisinde ne gördük?

Aşk Mantık İntikam 5. Bölüm 2.Fragmanı ve Dizide Olacaklar

Bir önceki fragmanda Esra ile Ozan arasındaki kıskanıyorsun kıskanmıyorsun mücadelesini görmüştük. Esra, Ozan’ın kendisini kıskandığını inandırmaya çalışırken, Ozan ise hala bu durumu inkar ediyor. Aradaki gerilim artarken yeni fragmanda da işleri daha da ileri gideceğini gördük.

Dizide bu kez de şirketin bir gezisi olduğunu görüyoruz. Geziye herkes katılıyor. Geçen bölümde doğum günü partisi, bu bölümde ise şirket gezisi derken şirkette bir hayli geziyor. Şirket gezisinde ise bu kez Çınar’ın ataklarını görüyoruz.

Çınar, açık açık Esra’yı sevdiğini göstermeye başlıyor. Bu sırada Ozan ise iyice kıskançlık krizlerine girmeye başlıyor. Hatta Ozan, Esra’ya o kadar sert çıkıyor ki sonunda Esra, Ozan’a bir tokat atıyor. İkili arasındaki gerilim artarken bir yandan da yakınlaşma olduğunu hissetmeye başlıyor. Ozan, net olarak Esra’yı unutamadığını gösteriyor.

Zaten Aşk Mantık İntikam 5. Bölüm fragmanı son sahnede de Çınar’ın Esra’nın elini tuttuğunu görmesi, Ozan’ı şoka sokuyor. İkilinin bundan sonra ilişkilerinin ne düzeye geleceğini de bilmek zor. Özellikle Ozan cephesinden yeni bir adım gelecek mi Aşk Mantık İntikam 5. Bölüm ile öğreneceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin