İrem Sak Alışılmışın Dışında Yeni Bir Proje ile Gündemde

İrem Sak yeni bir proje ile gündemde yer almaya başladı. Ünlü oyuncu senaryosunu kendi kaleme aldığı diziyle dijital platformlara geri dönebilir. İşte detaylar.

Oğulcan Özsezgi
16 Temmuz 2021 - 00:20
Gündem

Güldür Güldür gibi iddialı bir programda yer alması, sonrasında Yalan Dünya gibi yine iddialı bir komedi dizisinde yer alması, İrem Sak’ı komedi ile tanımamıza neden oldu. Daha çok komedi ile kendisini gösteren ünlü oyuncu, sonrasında ise Çukur gibi iddialı bir yapımda yer aldı. Komedi dışında da başarılı işler yapabildiğini gösteren ünlü oyuncu, şimdi ise yeni bir proje hazırlığında deniyor.

Modern Kadın konseptinde yeni bir proje hazırlığında olduğu söylenen ünlü oyuncunun, kendi kaleme aldığı dizide başrol olacağı iddiası var.

İrem Sak, Yeni Projesini Dijitale Hazırlayabilir

Son söylentilere göre ünlü oyuncu senaryosunu kendi yazdığı dizide başrol olarak oynayacak. Ünlü isim başrolde yer alan kadın karakterleri canlandıracak gibi duruyor. Kadın karakterleri diyoruz çünkü dizide farklı farklı hikayeler olacak.

10 ayrı hikayenin olması beklenen dizide her bölümde yeni bir karakterin hikayesini izleyeceğiz. 10 bölümlük mini dizinin odak noktası ise kadınlar ve yaşadıkları hayatlar olacak.

21-07/16/rem-sak.jpg

Dijital için hazırlandığı söylenen dizinin ne zaman çekileceği ya da hangi oyuncuların İrem Sak’a eşlik edeceği gibi bilgiler bulunmuyor. Şu an için söylentiler çok yeni. Evet tüm bunlar hayata geçirilecek olan bir proje ile desteklenecek olursa İrem Sak, Modern Kadın konseptiyle alışılmışın dışında bir yapıma imza atmış olacak.

Dizi için düşünülen çekim tarihi, projede yer alması beklenen oyuncular, konular hakkında bilgiler kısacası İrem Sak’ın yeni projesi için hangi bilgiler ortaya çıkarsa paylaşacağız. Ayrıca şu an için ünlü oyuncunun yeni sezonda herhangi bir dizide yer alıp almayacağını da bilmediğimizi belirtelim. Bir başka dijital proje için adı anılmıştı ama henüz ekstra olarak bir bilgi ortaya çıkmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin