Never Have I Ever 2. sezonuyla geri döndü! Yeni sezon detayları!

Bir genç kızın hayallerini asla yıkma! Mindy Kaling'in arkasında olduğu Netflix dizisi "Never Have I Ever" 2. sezonuyla geri döndü! Yeni sezon detayları...

Bir genç kız, iki erkek arkadaş... İşte şimdi işler çığırından çıkıyor...

NEVER HAVE I EVER 2. SEZON BAŞLADI!

Bir genç kızın hayallerini asla yıkma! Mindy Kaling'in arkasında olduğu Netflix'in gençlik komedi-draması "Never Have I Ever" 2. sezonuyla geri döndü!

10 bölümlük ilk sezonu 27 Nisan 2020 tarihinde izleyiciyle buluşan yapımın yine 10 bölümden oluşan yeni sezon bölümleri 15 Temmuz 2021 Perşembe günü itibarıyla Netflix kütüphanesine eklendi.

Peki, yeni sezonda izleyiciyi neler bekliyor?

İkinci sezon boyunca; taze bir aşk, yeni bir sınıf arkadaşı ve annesiyle atışmak için yeni sebepler, Devi'nin birbirinden farklı biçimlerde cesur hamleler yapıp tartışmalı kararlar almasına yol açıyor.

Sezonun açılış bölümünde; Hindistan'a taşınmasına oldukça az bir zaman kalan Devi kendini ilk kez bir aşk üçgeninin içinde buluyor. Nalini ise hasta listesini havalı rakibine satmaya çalışıyor.

21-07/15/never-have-i-ever-foto1.jpeg

Süreleri 28 ile 32 dakika arasında değişiklik gösteren ikinci sezon bölümleri şöyle sıralanıyor: "Hiç çapkın biri olmadım", "Hiç büyük bir parti vermedim", "Hiç ders çalışmadım", "Dost gibi görünen Hintli bir düşmanım hiç olmadı", "Başka birinin hayatını hiç mahvetmedim", "Hiçbir arkadaşıma ihanet etmedim", "Affedilmek için hiç yalvarmadım", "Affedilmek için hiç yalvarmadım", "Kendi annemi gizlice hiç gözetlemedim", "Hiç mükemmel bir kız olmadım".

Never Have I Ever'ın oyuncu kadrosu Maitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan, Richa Moorjani, Ranjita Chakraverty, John McEnroe, Ramona Young, Lee Rodriguez, Megan Suri, Jaren Lewison, Darren Barnet, Christina Kartchner, Common, Adam Shapiro, Niecy Nash ve Sendhil Ramamurthy'den oluşuyor.

21-07/15/never-have-i-ever-foto3.jpeg

Mindy Kaling & Lang Fisher ortak yaratıcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda bu isimlere Howard Klein, David Miner ve Tristram Shapeero eşlik etmekte.

"Never Have I Ever" (Netflix) 2. Sezon Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin