Cam Tavanlar 6.bölüm için 2 Yeni Fragman!

Cam Tavanlar 6.bölüm fragmanlarına bir kez daha bakıyoruz. 6.bölüm öncesinde yayınlanan fragmanlar ve yeni bölümde olacaklar. Cem ile Leyla yakınlaşacak mı?

Oğulcan Özsezgi
14 Temmuz 2021 - 17:18
Gündem

Bir kaç bölümdür reytinglerini bizim de takip ettiğimiz ve sizlerle paylaştığımız Cam Tavanlar, reytinglerini artık yükseltir mi bilemiyoruz ama diziden peşi sıra haberler geliyor. Bugün yayınlanacak yeni bölüm hakkında detaylı bilgileri veren fragmanlar da yayınlandı. Aslında fragmanlar 2 gün kadar önce yayınlandı ama henüz izlememiş olanlar ve bugün yayınlanacak yeni bölümde neler olacak merak edenler için iki fragmanı da peşi sıra paylaşacağız.

Zira fragmandan anladığımız kadarıyla bu bölüm işler bir hayli değişecek. Akşam yayınlanacak bölümlerde sürprizler olabilir.

Cam Tavanlar 6.bölüm Fragmanları

Yayınlanan son iki fragmana baktığımız zaman, kamp alanında olan Cem ile Leyla’nın ciddi anlamda yakınlaştığını görüyoruz. İkinci fragmanda ikilinin bir hayli yakınlaştığını izlemiştik. Aralarındaki buzların erimeye başladığı Cem ile Leyla yakınlaşırken, işler öpüşmeye kadar varacak gibi duruyor. :)

İkinci fragmanın hemen arkasından gelen bir diğer fragmanda ise yine Cem ile Leyla’nın yakınlaşmasına şahit oluyoruz. Fakat bu fragmanda sadece Cem ile Leyla’ya odaklanılmadığını da görüyoruz. Bu sefer Şinasi de öne çıkıyor.

Şinasi ile Süreyya’nın ormanda kaybolduğunu görüyoruz. Şinasi‘nin başına gelen olaylar ise seyirciyi güldürecek gibi duruyor. En son Şinasi’nin bir çukurun içerisine düştüğünü bile görüyoruz.

Cam Tavanlar 6.bölüm fragmanlarında gördüklerimiz bu kadar. Fragmanları zaten sizlerle de paylaşacağız. Yeni bölümde daha fazlasını öğreneceğiz. Cem ile Leyla arasındaki yakınlaşma ne düzeye gelecek yeni bölümde kesinleşecek.

Bugün yayınlanacak olan yeni bölümün arkasından, yarın reytingler için de paylaşımlar yapacağız. Bakalım 6.bölümde Cem ile Leyla arasındaki yakınlaşma reytinglerin yükselmesi için yeterli olacak mı? Çok kısa bir süre sonra bu konuda da paylaşım yapmış olacağız. Reytinglerin yükselmemesi durumunda dizinin kaderi ne olur işte orasını ise bilemiyoruz.

Cem ve Leyla karakterinin hikayesi aslında sevildi ama reytinglerin bir tık daha yükselmesi şart gibi duruyor. Bakalım belki de ikilinin yakınlaşması reyting konusunda da etkili olur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin