Dünya Hali Dizisi Konusu ve İlk Tanıtımı

Dünya Hali dizisi konusu belli oldu ve dizinin ilk tanıtım videosu yayınlandı. Dizinin ilk tanıtımında dikkat çeken detaylar ve dizinin oyuncuları.

Oğulcan Özsezgi
14 Temmuz 2021 - 16:57
Gündem

TRT 1, yeni sezona çok iddialı girecek. Daha biraz önce paylaştığımız haberde Barbaros dizisinin yeni tanıtımından söz ettik. Şimdi odağımızda olan dizi ise Dünya Hali dizisi. Yine diğer yapımlarda olduğu gibi ilk tanıtımı yayınlanan dizi, yine şimdiden ilgiyi çekmeyi başaran dizilerden de biri oldu. Komedi türünün bir yapımı olacak olan dizi için çok konuşulan detaylar var. Özellikle Dünya Hali ilk tanıtım videosundan sonra, yapımı biz de daha fazla merak etmeye başladık.

Hem dizinin ilk tanıtımından konuşalım hem de Dünya Hali dizisi konusu hakkında bilgi verelim istedik. Gelin bakalım nasıl bir yapımdan söz ediyoruz.

Dünya Hali Konusu Nasıl?

Hani pandeminin harcadığı Tutunamayanlar isimli bir dizi var. Leyla ile Mecnun havasında bir komedi yapısında dizi deniyordu. İşte yeni dizi de yine bu havada bir dizi olacak. Konusu açısından iddialı olan komedi yapımında, Caner Şahin tarafından hayat verilen Sinan karakterinin başından geçen olayları izleyeceğiz.

Doğruluğu, dürüstlüğü ve iyiliği ile öne çıkan Sinan karakteri, dedesinin ölüm döşeğinde kendisine verdiği vasiyeti yerine getirmek için çabalayacak. İşte diziyi komik yapan da Sinan’a verilen bu vasiyet.

Öyle ki dedesi Sinan’a üç şartını sağlayan bir kız bulup evlenmesini istiyor. Birinci şart evleneceği kısın erken kalkması, ikinci şart kızın bal porsuğuna benzemesi, üçüncü ve en sonuncu şart ise eskinin ve değerlerin kıymetini bilmesi.

Bu şartları sağlayan bir kız için arayış içerisine giren Sinan, birbirinden komik olaylarla karşımıza çıkacak. Dünya Hali dizisi konusu ilginç. Oyun kadrosunda da iddialı isimler var. Dilerseniz oyuncuları da kısaca paylaşalım.

Dünya Hali Dizisi Oyuncuları

  • Mert Denizmen
  • Pelin Abay
  • Caner Şahin
  • Ozan Çelik
  • Hakan Emre Ünal
  • Ayfer Tokatlı
  • Tolga Tekin
  • Mekin Sezen

Evet artık sizi ilk tanıtım ile baş başa bırakabiliriz. Unutmadan şunu da belirtelim ki dizinin yayın tarihi hala belli değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin