Barbaros Dizisi 2.tanıtımda Neler Gördük?

Barbaros dizisi 2.tanıtımı yayınlandı. Yeni tanıtımda dikkat çeken noktalar neler? Tanıtımda yer alan sahneler nasıl? İşte cevaplarımız.

Oğulcan Özsezgi
14 Temmuz 2021 - 16:32
Gündem

Barbaros dizisi, Eylül ayında ekranlara gelecek en iddialı yapımlardan biri olacak deniyor. TRT 1’in tarih dizilerinden biri olarak öne çıkacak dizi için ilk tanıtım yayınlandığında da bir hayli heyecanlandık. İlk tanıtım Euro 2020 karşılaşmasının devre arasında TRT 1 ekranlarında gösterilmişti. İlk tanıtım yayınlandıktan sonra dizinin sahneleri de genel olarak sevildi ama tabii ki hemen eleştirenler de ortaya çıktı. Şimdi ise Barbaros dizisi için 2.tanıtım yayınlandı.

2.tanıtım daha önemli. Hem biraz daha uzun hem biraz daha fazla detay var hem de net olarak daha fazla sahne olduğu görülüyor. Dikkat çekici derecede iyi bir dizi ile karşılaşacağımızı da zaten buradan anlıyoruz.

Barbaros Dizisi 2.tanıtım Detayları

İkinci tanıtımda da yine öne çıkan izin Engin Altan Düzyatan olmuş. Diriliş Ertuğrul dizisinin yıldız ismi, zaten tarih odaklı dizilerin aranan yüzü oldu. Bu dizide de başarılı bir rol ortaya koyacağını anladığımız ünlü oyuncuya eşlik eden ikinci isim ise Ulaş Tuna Astepe olacak. Sevilen oyuncunun da oldukça geniş bir hayran kitlesi var.

Böyle bakıldığı zaman Barbaros dizisi, iki önemli oyuncuyu bir araya getirecek bir yapım olarak gözüküyor. Tabii ki sadece bu iki isim değil, dizide daha öne çıkan çok fazla ünlü oyuncu olacağını da ekleyelim. Yıldızlar kadrosu gibi bir durum olacağını anlıyoruz.

Hem kadın oyuncular hem de erkek oyuncular açısından çok iddialı isimler göreceğiz gibi duruyor. Burada oyuncular dışında sahnelerin de çok etkileyici olduğunu söylemek lazım.

Barbaros dizisi 2.tanıtımı gösteriyor ki tam olarak dönem yansıtılacak. Kullanılan araçlar, sahnelerde yer alan aksiyon, kıyafetler, mekanlar olduğu gibi dönemi yansıtmayı başaracak. En azından şu an için anladığımız bu. Eylül ayında yayınlanmasını beklediğimiz dizi için tanıtımlar gelmeye devam edebilir. Tanıtımlar gelmeye devam ettikçe biz de paylaşmaya devam edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin