Gönül Dağı Kurban Filmi Ne Zaman? İşte İlk Tanıtım!

Gönül Dağı Kurban filmi ne zaman yayınlanacak? Film için ilk tanıtım yayınlandı. Peki fragmanda dikkat çekenler neler? Gönül Dağı Kurban konusu ne?

Oğulcan Özsezgi
14 Temmuz 2021 - 16:00
Gündem

Gönül Dağı, geçtiğimiz sezonun aile sıcaklığı veren en iyi dizilerinden biri olmuştu. Dizi, aile sıcaklığını o kadar iyi verdi ki bir hayli sevildi. Anadolu sıcaklığını evlere taşıyan yapım, 30.bölüm ile beraber ise sezon finali yaptı. Dizinin sezon finali yapmasının hemen ardından yaz için de bir sürprizle geleceğini söylemiştik. İşte o sürpriz gerçek oldu. Gönül Dağı Kurban filmi yayınlanıyor.

Bu kez bir dizi değil de bir film olarak yayınlanacak olan yapım Kurban Bayramı için özel olarak yayınlanan bir film olacak. İlk tanıtımı da yayınlanan filmin ne zaman geleceği ve nasıl bir konusu olacağı da ortaya çıktı.

Gönül Dağı Kurban Filmi İlk Tanıtım ve Konusu

Gönül Dağı Kurban filmi ne zaman ilk olarak onu belirterek başlayalım. Fragmana bakacak olursak bayram özel yapımı 20 Temmuz itibariyle yayınlanacak. 20 Temmuz günü, güzel bir seyir keyfi olacak diyebiliriz. Bayram’a özel olarak yayınlanan bölüm, tabii ki Kurban Bayramı üzerinden şekillenecek. Konu bu şekilde olacak ama sürprizler de göreceğiz.

İlerisi değil de geriye doğru gidilecek. Dizide Veysel karakteri ile Cemile’nin düğününün konu edindiğini göreceğiz. Amcaoğulları bu kez bir yandan düğün için koşturacak bir yandan da bayram hazırlıkları için koşturacak.

Gönül Dağı Kurban film tadında olacak gibi gözüküyor. Zaten bu kez film adı altında yayınlanacak olan yapımın fragmanında da bunu görebiliyorsunuz. Genel olarak özel bölümde aynı kadronun yer alacağını da söyleyebiliriz. Sadece konu geçmişte olduğu için, Dilek yok mesela.

Film yayınlandığı zaman, dizinin geçmişini de daha iyi anlama fırsatını bulacağız. Bakalım Gönül Dağı için nasıl sürprizler ortaya çıkacak. Biz sizi ilk tanıtımla baş başa bırakalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin