Aşk Mantık İntikam Kamera Arkası Videosu Paylaşıldı

Aşk Mantık İntikam kamera arkası videosu paylaşıldı. 2 dakikalık kısa video, dizi ekibinin ne kadar eğlendiğini de gözler önüne sermiş oldu.

Oğulcan Özsezgi
14 Temmuz 2021 - 15:50
Gündem

Henüz 5.bölüm yayınlanmadı. Daha 4 bölüm oldu ve reytinglerde 1’de 1 gidiyor. Kimden mi söz ediyoruz? Tabii ki iddialı yaz dizisi Aşk Mantık İntikam’dan söz ediyoruz. Her bölümü ilgiyle izlenen romantik komedi dizisi için bir de aktif kanal var. Dizi televizyon ekranlarında ilgi çektiği kadar sosyal medyada da ilgi çekiyor.

Daha önce söylemiştik ama bir kez daha hatırlatalım ki YouTube kanalı da çok hızlı abone kazanmaya devam ediyor. Açıkçası dizi hızla büyümeye başladı desek yeridir. Geçen hafta 400 bin abonesi olan kanalın şu an 600 bin seviyesine geldiğini görüyorum. Tabii ki burada diziden paylaşılan içeriklerin de önemi büyük. İşte en son Aşk Mantık İntikam kamera arkası videosu paylaşıldı.

Kamera arkası videosu dediğimiz zaman, çok uzun bir video bekleyebilirsiniz ama tam tersi bir durum olduğunu söyleyelim. Dizi için yayınlanan kamera arkası videosu sadece 2 dakikalık bir video. Ama video bazı şeyleri özetlemek için fazlasıyla yeterli.

Aşk Mantık İntikam Kamera Arkası Videosu

Kamera arkası videosunda, oyuncuların sette ne kadar eğlendiğini görüyoruz. Özellikle Burcu Özberk ile Melisa Döngel bayağı bir eğleniyor gibi gözüküyor.

Onun dışında İlhan Şen, Burak Yörük ve aslında tüm ekip bir hayli eğleniyormuş gibi gözüküyor. E tabii ki ekip eğlenerek bir iş yaptığı için bu izleyenlere de yansıyor gibi düşünebiliriz.

Böyle olunca da dizinin neden ilgi çektiğini daha iyi anlıyoruz. Yeni fragmanları ve bölüm özetlerini paylaşmaya devam edeceğiz ama gelin şimdi kamera arkası videosuna bakalım. 2 dakikalık videoda Aşk Mantık İntikam ekibinin ne kadar eğlendiğini siz de görün.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin