Ridley Jones: Müzenin Koruyucusu 1. sezon Netflix'te! Diziyi tanıyalım!

Chris Nee imzalı animasyon dizisi "Ridley Jones: Müzenin Koruyucusu" 1. sezon bölümleriyle Netflix kütüphanesine eklendi. Detaylar...

Ridley Jones ile tanışmaya hazır olun!

Harekete geçiyor ve kesinlikle en yeni kahramanınız olacak! Tarihi bir müzenin koruyucusu olarak, orada yaşayan herkesi güvende tutmak Ridley'in işidir.

RIDLEY JONES DİZİSİ NETFLIX'TE BAŞLADI!

Chris Nee (Doc McStuffins) imzalı animasyon dizisi "Ridley Jones: Müzenin Koruyucusu" 1. sezon bölümleriyle Netflix kütüphanesine eklendi.

13 Temmuz 2021 Salı gününden itibaren izlenebilen dizinin, 28'er dakika süreli bölümleri şöyle sıralanıyor: "Hazır Olmasam da Deneyeceğim / Bazıları Sıcak Sever", "Kartal Gibi Uç / Ismat'le Akşam Yemeği", "Kraliçeye Layık Değil / Peaches, Bir Sorunumuz Var", "Kuyruğun Ehlileştirilişi / Tünel Görüşü", "Ridley'nin Bebek Bakıcıları Kulübü / Bulmaca Buldurmaca" ve "Bir Şövalyenin Hikâyesi / Dudley'nin Cehennemi".

21-07/14/ridley-jones-izle.jpeg

"RIDLEY JONES" KONUSU

Peki, Ridley Jones: Müzenin Koruyucusu'nda izleyiciyi neler bekliyor?

Ridley Jones ve ekibinin, sihirli pusulanın yardımıyla üstesinden gelemeyecekleri hiçbir macera yok!

Dizide meraklı çocuk Ridley ve arkadaşları, Doğal Tarih Müzesi'nin hazinelerini koruyor ve sihirli sırrını saklıyor. Ve bu arada geceleri bu müzedeki her şey canlanıyor!

Yapımın seslendirme kadrosunda Iara Nemirovsky (Ridley Jones), Laraine Newman, David Errigo Jr, Tyler Shamy, Ezra Menas, Ashlyn Madden, Sutton Foster bulunuyor.

21-07/14/ridley-jones-poster.jpeg

Chris Nee'nin yazar ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin yazar ekibinde ayrıca Lisa Kettle, Kent Redeker, Mia Resella, Jeffrey King, Gabrielle Meyer gibi isimler yer alıyor.

"Ridley Jones" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin