Sıra dışı soygunlara İnanılmaz Soygunlar (Heist) dizisiyle tanıklık edin!

Hayatının soygunu için neyi riske atardın? Gerçek olaylardan uyarlanan suç dizisi "İnanılmaz Soygunlar (Heist)" 1. sezon bölümleriyle Netflix'te başladı. Detaylar...

Hayatının soygunu için neyi riske atardın? Üç gerçek hikâye...

HEIST İLE GERÇEK SOYGUN HİKAYELERİNE TANIKLIK EDİN!

Sıradan insanların sıra dışı soygunlarda paçayı kurtarmaya oldukça yaklaştıklarına tanıklık ettiğimiz gerçek olaylardan uyarlanan suç dizisi "İnanılmaz Soygunlar (Heist)" 1. sezon bölümleriyle Netflix'te başladı.

Derek Doneen (Kailash), Nick Frew (We Are the Champions) ve Martin Desmond Roe (Two Distant Strangers) imzalı dizinin sezonu, üç farklı hikâyenin anlatıldığı 6 bölümden oluşuyor.

21-07/14/heist-afis.png

HEIST NASIL BİR YAPIM?

İnanılmaz Soygunlar (Heist); 2021'in Oscar ödüllü En İyi Kısa Filmi Two Distant Strangers'ın yapımcıları Dirty Robber ve Emmy adayı yönetmen Derek Doneen'in arkasında olduğu, modern Amerikan tarihinin en büyük üç soygununu anlatan yeni bir Netflix belgesel dizisi.

21 yaşında bir kadın, Vegas kumarhanesinde milyonlarca para çalar. Evlat edinme masraflarını karşılayamayan bir baba Miami havaalanından bir servet çalar ve bundan nasıl kurtulacağını öğrenmek için televizyon dizilerinden yardım alır. Kentucky'li bir baba ise tarihin en büyük bourbon hırsızlıklarından biriyle suçlanır...

Yapım; dinamik canlandırmaları, özgün röportajları ve hızlı - tempolu tarzı ile izleyicilere keyifli ve heyecan dolu saatler vadediyor.

21-07/14/heist-poster-1626260938.jpeg

Kusursuz Suçlar'ın, süreleri 41 ile 49 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Kusursuz Suç Birinci Bölüm" (41 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Kusursuz Suç İkinci Bölüm" (49 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Para Dolu Uçak Birinci Bölüm" (42 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Para Dolu Uçak İkinci Bölüm" (43 dakika)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Bourbon Kralı Birinci Bölüm" (42 dakika)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Bourbon Kralı İkinci Bölüm" (44 dakika)

"Heist" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin