Aşkın Tarifi Ne Zaman Başlayacak? Hangi Kanalda?

Aşkın Tarifi dizisi ne zaman yayınlanacak? Dizinin başrollerinde yer alan isimler kimler ve en önemlisi de dizinin konusu nasıl? İşte merak edilenler.

Oğulcan Özsezgi
14 Mayıs 2021 - 00:45
Gündem

Sezon dizileri bir bir final yaparken, yaz dizileri de bir bir tanıtım yapmaya başladı. Artık yeni dizileri görmeye başlayacağız. Bu dizilerden birisi de Aşkın Tarifi dizisi olacak.

Yakın zamanda yayınlanan fragmanı ile sosyal medyayı sallayan dizi, henüz yayınlanmasına uzun bir zaman olmasına rağmen gündemde diyebiliriz. Fragmanda yer alan bir sahne nedeniyle sosyal medyada da gündem olan dizinin, ne zaman yayınlanacağı ve konusuyla ilgili detaylara geçelim.

Aşkın Tarifi Ne Zaman Başlıyor?

Paylaşılan ilk fragmana baktığımızda dizinin 7 Haziran’da yayınlanacağını göreceğiz. İlk bölüm 7 Haziran’da yayınlanmış olacak ve Pazartesi gününe de yerleşecek.

Pazartesi dizilerine adını yazdıracak olan yapım, Kanal D’de yayınlanacak. Ne zaman yayınlanacağı ve kanalını öğrendiğimize göre, diziyi biraz daha yakından da tanıyabiliriz diye düşünüyorum.

Aşkın Tarifi Dizisi Konusu Ne?

Dizinin konusu çok alışılmış bir konu değil. Evet bir romantik komedi ama konuya renk katacak oynamalar da yapılmış gibi duruyor. Hikayede başrolde olan bir kebap ustası Fırat’ı göreceğiz. Fırat evlilik hazırlıkları yaparken ünlü bir yaşam koçu olan Doktor Aşk, nişanlısının aklını karıştırıyor ve Fırat’ın evlilik hayalleri suya düşüyor.

Son anda terk edilen Fırat ise intikam almak için Doktor Aşk’ın sevgilisini hedef seçer. Bu intikam mücadelesi onu Fransız lokantasına aşçı olmaya kadar sürükler.

Anlayacağınız yine romantik komedi konulu bir yapım daha karşımıza çıkacak. NTC medya tarafından sunulacak olan yapımda başrolde yer alacak isimler ise Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk olacak.

Onlara eşlik edecek olan isimler arasında Cem Davran, Yasemin Baştan, Alper Saldıran, Selim Akgül, Onur Yakıcı, İdil Sivritepe, Elif Melda Yılmaz, Batuhan Bayır gibi ünlü oyuncular yer alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin