Çukur Hayranlarına Beklenmedik Haber!

Çukur 129.bölüm bu hafta yayınlanmayacak. Ortaya çıkan bilgilere göre 4.sezon 37.bölüm 17 Mayıs Pazartesi günü ekranlara gelmeyecek. Peki neden?

Oğulcan Özsezgi
14 Mayıs 2021 - 04:46
Gündem

Show TV’nin belki de en çok sevilen dizilerinden biri olan Çukur, serüvenine son veriyor. 3 bölüm sonra dizi final yapacak ve artık bunu bilmeyen kalmadı desek yeridir.

Dizinin hayranlarını asıl ilgilendiren ise bundan sonra olacaklar. Evet az bir süre kaldı ama final nasıl yapılacak. Karaca’ya veda ettik. Ardından Emmi’ye veda ettik. Bundan sonra savaş başladı. Tüm bunlar dizinin iyice hareketlenmesine neden oldu.

Haliyle her bölümde merakla beklenir oldu. Fakat bu hafta yeni bölüm bekleyenler için kötü bir haberimiz var. Show TV bu hafta farklı bir karara imza atmış durumda.

Çukur 4.sezon 37.bölüm Yayınlanmayacak

Öğrenilen bilgilere göre dizinin 17 Mayıs tarihinde 4.sezon 37.bölümü yayınlanmayacak. Her hafta Pazartesi günleri görmeye alıştığımız dizi bu hafta ekrana gelmemiş olacak.

Sezon olarak saymazsak 129.bölüme denk gelen yeni bölüm, 1 hafta kadar ertelenecek. Neden konusunda bir bilgi yok ama muhtemelen bayram haftası olduğu için dizinin yeni bölümü yayınlanmamış olacak.

Zaten bu da tam olarak yapımın işine geliyor. Çünkü zaten dizi final yapacak ama kitlesi bir hayli fazla. Şu an Show TV’de dizi kalmadığını da düşünecek olursak, yaz yapımları başlayana kadar 1 haftalık daha zaman kazanılmış olacak.

21-05/14/ukur-129bolum.jpg

17 Mayıs Pazartesi günü ise yayın akışına dizi yerine yabancı sinema filmlerinin eklendiği söyleniyor. Yeni bölümün yayınlanması için ise tam 1 hafta kadar beklemek gerekiyor. Çukur 129.bölüm, 24 Mayıs Pazartesi günü ekranlara gelecek.

Dizinin final yapacağı tarihin ise 7 Haziran olacağı söyleniyor ki bu da ek bir erteleme olmazsa 131.bölümde Çukur final yapıyor demek. Finale kadar 3 koca bölüm var. Daha hangi karakterler ölecek hangi karakterler yaşayacak ve savaşı kim kazanacak belli değil. Unutulmayacak bir final yapılacaktır orası kesin.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin