Kırmızı Kamyon Dizisi Kahraman Babam Olarak Değişti

Kırmızı Kamyon dizisi Kahraman Babam olarak geri dönüyor. Dizinin adı değişti. Peki dizinin hikayesi kısmında herhangi bir değişiklik olacak mı?

Oğulcan Özsezgi
14 Mayıs 2021 - 05:02
Gündem

Show TV, şu son birkaç ayı çok hareketli geçiriyor. Diziler açısından değerlendirecek olursak, ünlü yapımlar bir bir final yaptı. Finaller o kadar hızlı geldi ki reytingleri yüksek yapımlara bile veda ettik. Güldür Güldür gibi iddialı bir programın günü değişti. Sonrasında yeni diziler için adımlar atıldı. İşte bu yeni dizilerden birisi de Kırmızı Kamyon dizisi olmuştu. Dizi bir gitti geldi iptal mi oldu derken Kahraman Babam adını gördük.

Ne oldu ve isim neden değişti sorularına yanıt vereceğiz merak etmeyin. Henüz dizinin bir kitlesi olduğunu zaten düşünmüyoruz ama gelişmelere geçelim.

Kırmızı Kamyon Yerine Kahraman Babam İsmi Kullanılacak

Dizinin ilk bölümü yayınlandığı zaman beklenti yüksekti. İtfaiyecilerin zorlu mücadelelerini konu alacak olan yapım, aksiyon sahneleri ve gerçeğe dokunan hikayesi ile dikkat çeker deniyordu.

Fakat çok rekabetli bir dönemde dizi çok rekabetli bir günde yayınlandı. Sadaktsiz, Masumiyet gibi yapımların kapıştığı bir zamanda tabii ki dizi geri kaldı.

Reytinglerin çok düşük gelmesi ve bir yeni dizi için belirlenen sınırın altında olması, kanal yetkililerini de harekete geçirmeye yetti. Daha 1.bölüm yayınlanır yayınlanmaz kanal diziyi geri çekti.

İkinci bölüm ve devam bölümleri gelseydi şu an dizi 4 ya da 5.bölümde olacaktır. İlk bölümden geri çekilen Kırmızı Kamyon iptal edilmedi. Daha dizinin geleceği bile görülmedi. Bu aşamada iptal kararı gelmesi çok acımasızca olurdu.

Elde edilen bilgilere göre yeni yapım bir kez daha ekranlara gelecek. Fakat bu kez hikayede yer alan eksiklikler giderilecek ve isim değişikliği yapılacak. Artık dizinin adı Kahraman Babam olacak. Temelde konu edinilen hikayenin yine aynı kalması bekleniyor.

O kısımda herhangi bir değişiklik olması beklentiler içerisinde değil. Hikayede belki mini revizeler yapılır ve karakterler işin içine biraz daha sokulur. Bunu net olarak bilemiyoruz. Dizinin yeni yüzü ile yayın hayatı ise Haziran ayında başlayacak deniyor. Yani rakipler final yapmış olacak ve bu da büyük bir şans.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin