Exxen Gibi 2.Sezon Gelecek mi? Dizi Bitti mi?

Exxen Gibi 2.Sezon gelecek mi yoksa dizi 12.bölümde son mu buldu? Dizinin 13.bölümü için herhangi bir açıklama yapıldı mı? İşte yeni sezon için bilinenler.

Oğulcan Özsezgi
14 Mayıs 2021 - 06:26
Gündem

Exxen, bayram boyunca ücretsiz yapıldı demiştik. 12 Mayıs tarihinden itibaren ücretsiz olarak sunulan platformda yer alan diziler bir kez daha ilgiyle izlenmeye başladı. Daha önce üye olmayan kullanıcıların da ilgiyle izlediği diziler içerisinde Gibi yapımı da yer alıyor. Feyyaz Yiğit’in muhteşem performansı ile öne çıkan dizi hakkında tek sorun devam edip etmeyeceği. Exxen Gibi 2.sezon gelecek mi sorusunu merak eden çok kişi var. Peki dizi devam edecek mi?

Exxen Gibi 2.Sezon Gelecek mi? Bilinenler Neler?

Gibi dizisi, standart dizilerden çok farklı bir yapıya sahip. Dizide karakterler sabit ama her bölümde farklı bir hikaye işleniyor. Feyyaz Yiğit, Kıvanç Akkan gibi usta isimlerin yer aldığı dizi, 12 bölüm odaklı olarak hazırlanmış olan bir dizi. Yani dizi için ilk plan 12 bölüm devam etmesi yönündeymiş.

Zaten bu bölümlerin yayınlanmasının üzerinden de ciddi bir zaman geçti. Fakat devam konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Toplamda 12 farklı hikaye ile gelen dizi şimdilik devam etmeyecek gibi duruyor.

Yeni sezon kesin olarak gelmeyecek diyemeyiz ama şu an için bu yönde bir açıklama yok ve dediğimiz gibi bir hayli zaman oldu.

13.bölüm için bir açıklama yapılacak olursa, sitemizde paylaşacağız. Şimdilik temkinli gidelim ve yeni sezon kesin olarak gelecek ya da gelmeyecek demeyelim.

Sadece şunu biliyoruz ki proje 12 bölümlük bir proje istenen ilgiyi toplamayı başardı. Diziyi hala izlememiş olanlar için tanıtım videosunu da ekleyelim. Bu orijinal yapımla ilk defa tanışmışsanız, tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin