Skyldig (Guilty) dizisinin yeniden çevrimi geliyor!

Danimarka yapımı Skyldig dizisinin yeniden çevrimi yolda! Skyldig (Guilty) nasıl bir yapım?

DR International'da yayınlanan "Skyldig (Guilty)" dizisinin yeniden çevrimi geliyor!

Kanadalı medya şirketi Peterson Polaris Corp; 2019 yılında 24 bölüm, 2021 yılında 22 bölümüyle ekranlara gelen dizinin yeniden çevrim yayın haklarını satın aldı.

SKYLDIG NASIL BİR DİZİ?

Skyldig'in (Guilty) hikayesi; gizemli bir okul yangını bilmecesini çözmeye çalışan 12 yaşındaki Jonas karakterini merkezine alıyor.

Jonas süreç boyunca, ilk düşündüğü kadar masum olmayabileceğini yavaş yavaş fark eder.

21-05/13/skyldig-afis.jpg

Dizi, genç yetişkinlerin adalet duygusuna meydan okumayı ve onları sonuçlar ve kişisel sorumluluk hakkında konuşmalara dahil etmeyi amaçlıyor.

Projenin anlaşması yapımcılar Michael Peterson ve Lars Lehmann tarafından gerçekleştirildi. Peterson Polaris Corp yapımları arasında Harpoon, Bloodthirsty, Knuckleball ve Lloyd The Conqueror bulunuyor.

21-05/13/skyldig-poster-1620921154.jpg

Peterson'ın yeni projeleri ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde:

"Skyldig zeki, heyecan verici, genç kitle için İskandinav noir tarzında bir dizi. Karmaşık ve ilgi çekici bir hikaye sunarken önemli sorular sormakta. Yapımın İngilizce diliyle çekilecek versiyonunu geliştirdiğimiz için heyecanlıyız."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin