Castlevania 4. ve final sezonuyla Netflix'te! Final sezonunda neler olacak?

Klasik video oyunundan uyarlanan Netflix'in popüler animasyon dizisi "Castlevania" 4. ve final sezonu ile geri döndü! Final sezonu detayları...

Klasik video oyunundan uyarlanan Netflix'in popüler animasyon dizisi "Castlevania" final sezonu bölümleriyle karşınızda!

CASTLEVANIA FİNAL SEZONU BAŞLADI!

Bir vampir avcısının, Dracula'nın komuta ettiği, öteki dünyaya ait yaratıklardan oluşan ordunun ablukasındaki şehri kurtarmak için savaşmasını konu edinen yapımın 4. ve final sezonu bölümleri 13 Mayıs 2021 Perşembe günü Netflix kütüphanesine eklendi.

İlk sezonu 4, ikinci sezonu 8, üçüncü sezonu 10 bölümden oluşan dizinin 4. sezonu bir önceki sezon gibi 10 bölümden oluşuyor.

Peki, Richard Armitage (Hobbit) ve James Callis (Battlestar Galactica) ikilisinin sesleriyle katkıda bulundukları karanlık tondaki animasyon dizisinin yeni sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

Bir önceki sezonun son bölümünde; cehennemin kapısının açılmasıyla birlikte Trevor ve Sypha, şiddetli bir hücumla karşı karşıya kalmış; Yargıç, rahatsız edici bir mirastan bahsederken, Hector kaderini öğrenmişti.

21-05/13/castlevania-season-4.jpg

CASTLEVANIA YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Yeni sezonda; Dracula'nın nüfuzu giderek artarken Belmont ve Sypha bu kötü şöhretli vampiri diriltme planlarını araştırır. Alucard ise insan olduğunu kabullenmekte zorlanır.

Sezonun açılış bölümünde; Belmont ve Sypha, Dracula'ya sadık canavarlarla savaşmaya devam eder. Ancak artık bu mücadeleden sıkılmaya başlarlar. Bu esnada biri Alucard'ı ziyaret eder.

24 ile 31 dakika arasında değişen sürelere sahip final sezonu bölümleri şöyle sıralanıyor: Cinayetle Etkinleşiyor, Dünyaya Sahip Olmak, Yürümeye Devam Et, Fedakârlık Yapmalısın, Dünyaya Geri Dönüş, Benim Kanımı Hak Etmiyorsunuz, Büyük Görev, Ölüm Büyüsü, Sonlar, Garip Bir Yolculuktu.

Warren Ellis'in yaratıcısı olduğu dizinin seslendirme kadrosunda Richard Armitage ve James Callis dışında Alejandra Reynoso, Jessica Brown Findlay, Rila Fukushima, Jason Isaacs, Theo James, Yasmine Al Massri, Adetokumboh M'Cormack, Ivana Milicevic, Jaime Murray, Navid Negahban, Bill Nighy, Toru Uchikado, Gildart Jackson, Lance Reddick, Barbara Steele, Graham McTavish, Matt Frewer, Emily Swallow, Peter Stormare, Tony Amendola gibi isimler yer alıyor.

21-05/13/castlevania-izle.png

CASTLEVANIA EVRENİ NETFLİX'TE YAŞAMAYA DEVAM EDEBİLİR!

Frederator Studios, Shankar Animationi, Project 51 ortak yapımcılığında hazırlanan dizi bu sezonuyla ekranlara veda etse de Netflix'in aynı evrende, yepyeni karakterle geçen yeni bir dizi üzerinde çalışmalar yaptığı belirtiliyor.

"Castlevania" (Netflix) 4. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin