Bir Zamanlar Kıbrıs Neden Yok? 7.Bölüm Yayınlanmayacak mı?

Bir Zamanlar Kıbrıs neden yok? Dizinin 7.bölümü yayınlandı mı? Fragman geldi mi? İşte dizi hakkında gelişmeler ve yeni bölümden haberler.

Oğulcan Özsezgi
13 Mayıs 2021 - 05:29
Gündem

TRT1’in iddiasını konuşturan dizilerinden biri Bir Zamanlar Kıbrıs, henüz çok yeni bir dizi. Ahmet Kural gibi daha çok komedi yapımlarıyla tanıdığımız usta oyuncuları kadrosunda barındıran dizi, henüz 6 bölüm yayınlandı. Bu hafta da 7.bölümün yayınlanması bekleniyordu. Her Perşembe ekranlara gelen dizinin, bu hafta ise yayın akışında olmadığını fark ettik. Peki, Bir Zamanlar Kıbrıs neden yok? 7.bölüm gelmeyecek mi? Dizi sezon finali mi yaptı?

Bir Zamanlar Kıbrıs Neden Yok Belli Oldu

Dizinin normalde 13 Mayıs yayın günü. Yeni bölümün yayınlanması gerekiyordu. Fakat dizi bu hafta iptal edildiği ve yayınlanmama kararı alındı. Bunun nedeni ise diziyle alakalı değil. Bayram haftası olması nedeniyle, yayın akışı değişti ve dizinin yeni bölümünün bir sonraki haftaya ertelenmesine karar verildi. Yani 7.bölüm yayınlanacak ama bu 13 Mayıs tarihinde olmayacak.

Bayram sonrasında gelecek olan yeni bölüm, 20 Mayıs tarihinde yayınlanacak. Bu arada dizinin sezon finalinin de yaklaştığını ekleyelim. 7.bölüm yayınlandıktan sonra sezon finaline doğru saymaya başlayacağız. Söylene göre Bir Zamanlar Kıbrıs sezon finali 13.bölümde yapılacak.

21-05/13/bir-zamanlar-kibris-neden-yok.jpg

 

Yaz döneminin geçmesinden sonra yeni sezonda dizi devam edecek. Birkaç gün öncesinde pandemi nedeniyle çekimlerin Kıbrıs yerine Ege’de yapılacağı da söylenmişti. Muhtemelen yeni sezonda da çekimlerin yeri değişmiş olacak. En azından beklenti bu şekilde.

Dizinin yeni bölümü, sezon finali ya da çekim yeri konusunda yeni bir gelişme haberi daha gelirse bilgi vereceğiz. Bir yandan da 7.bölüm için fragman beklediğimizi ekleyelim. Şu an için 7.bölüm fragmanı da yayınlanmadı. Muhtemelen hafta başında fragman yayınlanacaktır. Yeni bölümde neler olacak böylece az çok görmüş olacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin