Sadakatsiz Dizisine Yeni Bir İsim Daha Katıldı

Sadakatsiz dizisine Asya Günalan karakteri dahil edildi. 2 bölüm dizide yer alacağı söylenen karakteri canlandıran oyuncu ise Bennu Yıldırımlar oldu.

Oğulcan Özsezgi
13 Mayıs 2021 - 05:10
Gündem

En son 29.bölümü ile ekranlara gelen Sadakatsiz dizisi, bazı değişikliklere adım atmaya başladı. Aslında hikaye belli fakat çekimlerin aksaması ve Burak Sergen’in hala dönmemesi nedeniyle, ana hikayeye bazı eklemeler yapıldığı da ortaya çıktı.

Sonuç olarak diziye yeni karakterlerin ekleneceği de ortaya çıktı. Bu karakterlerin başında ise Asya Günalan karakterini gördük. Ana karakter Asya ile aynı adı taşıyan karakter, şimdiden merak konusu oldu ve gizemleriyle beraber geldi.

Sadakatsiz Asya Günalan’ı Bennu Yıldırımlar Canlandırıyor

Diziye dahil edilen yeni karakteri usta oyuncu Bennu Yıldırımlar canlandırıyor. Asya Günalan isminde gelen yeni karakter, dizinin başrol karakteri olan Asya’nın geçmişine odaklanıyor.

Asya’nın geçmişinden kalan biri olduğu ve bazı sırlara sahip olduğu söylenen Asya Günalan’ın, Asya’nın bu sırlarını ortaya çıkarması beklenmekte.

Fakat Bennu Yıldırımlar’ın dizide kalıcı olması beklenmiyor. Planlanan göre ünlü oyuncu 2 hafta diziye konuk olacak. Yani 2 bölüm dizide yer aldıktan sonra yine diziden ayrılacak.

Karakter bu sırada Asya’nın gizemli geçmişinden hangi sırları ortaya çıkaracak bilemiyoruz. Belki hikayenin burada revize edilmesiyle beraber usta oyuncunun dizide daha uzun bir süre kalması söz konusu olabilir. Söylediğimiz gibi şimdilik beklenti bu yönde değil.

21-05/13/asya-gunalan.jpg

Zaten Sadakatsiz sezon finali için de 3 bölüm kaldığı söyleniyor. Sezon finalinden sonra hem yeni karakterler görebiliriz hem de karakterlerden ayrılan isimler görebiliriz.

Açıkçası bu 3 bölüm içerisinde Derin ile Asya arasındaki savaş farklı sonuçlar doğurabilir. Bakalım yeni bölümlerde daha nasıl sürprizler göreceğiz. Şimdilik gelişmeler bu şekilde.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin