Aslan Ailem Savaş (Çağkan Çulha) kimdir?

TRT 1 ekranlarında her pazar akşamı izleyicisi ile buluşan Aslan Ailem dizisinde yer alan Savaş (Çağkan Çulha) kimdir?

Nurşah
27 Nisan 2018 - 14:42
Kültür Sanat

Es Fim'in yapımcılığını üstlendiği, sevimli bir aile dizisi olan Aslan Ailem'e dahil olan yeni oyuncu hakkında... Pazar günü yayınlanacak olan yeni bölümde aileye dahil olacak Savaş karakterini canlandıracak olan Çağkan Çulha kimdir? Şimdiye kadar rol aldığı yapımlar nelerdir?

18-04/27/aslan-ailem-savas.jpg

Aslan Ailem Savaş karakteri

Savaş, Murat'ın abisidir. Aslan ailesi üyeleri onu içlerine kabul ederken Gayret bu durumdan pek de memnun kalmayacaktır. Burcu ile Murat'ın evlilik planlarını sürekli bozmaya çalışacak olan Savaş'ın asıl amacı nedir? 

Aslan Ailem dizisinde Savaş karakteri yetenekli oyuncu Çağkan Çulha tarafından canlandırılmaktadır...

Çağkan Çulha kimdir?

23 Kasım 1985 doğumludur. Mine Mutlu'nun oğludur. Korkmaz Yiğit Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. Şöhreti Acemi Cadı dizisiyle yakalamıştır. Dizide Selim karakterini canlandırmaktadır. Bunun dışında Hayat Bilgisi ve Belalı Baldız dizilerinde de rol almıştır. Son olarak Aslan Ailem Savaş karakteri ile karşımıza çıkmıştır.

Rol aldığı diziler
-Hayat Bilgisi
-Belalı Baldız
-Acemi Cadı
-İyi Uçuşlar
-Adanalı
-Muhteşem Yüzyıl
-Kaçak
-İsimsizler

Aslan Ailem 28. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin