Aslıhan Gürbüz olay yaratan Kimsesizler dizisi için teklif aldı!

Fox'un yeni dizisi Kimsesizler için Aslıhan Gürbüz de teklif aldı.

Merve Mutlu
29 Eylül 2020 - 12:38
Gündem

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunde Nadim Güç'ün yer aldığı yeni dizi projesi Kimsesizler , yayınlanan tanıtımı ile eleştirilerin odağı olurken RTÜK incelemesi de devam ediyor.

20-09/29/kimsesizler.png

Yapımcı Fatih Aksoy RTÜK'e yapılan şikayetlerle ilgili "Dizi izlendiğinde herkes biz de koruyucu aile olabilir miyiz diyecek. O yüzden hikâyede bir değişiklik yapmadık" diyerek diziyi savunurken, dizinin son durumu hakkında net bir açıklama gelmedi. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk gibi başarılı isimlerin yanı sıra Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün gibi başarılı çocuk oyuncuları da başrolde ağırlayan dizi ünlü bir isme de teklifte bulundu.

Aslıhan Gürbüz olay yaratan Kimsesizler dizisi için teklif aldı!

20-09/29/aslihan-gurbuz.jpg

Kimsesizler dizisi için, son olarak Ufak Tefek Cinayetler'deki performansıyla kendisine hayran bırakan ve son zamanlarda projelerden uzak durarak adeta inzivaya çekilen başarılı ve güzel oyuncu Aslıhan Gürbüz'e teklif götürüldüğü öğrenildi. Sevilen ismin ne yanıt vereceği ise henüz bilinmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin