Öğretmen dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu!

Sevilen dizi Öğretmen yeni sezonuyla geliyor.

Merve Mutlu
29 Eylül 2020 - 11:34
Gündem

Fox TV ekranlarında yayınlananan ve koronavirüs salgını nedeniyle setlerin durmasının ardından yayın hayatına ara veren Öğretmen dizisinin merakla beklenen yeni sezonu için geri sayım başladı. Mayıs 2021’de 36. bölümüyle final yapmasına karar verilen dizi bomba gibi bir bölümle ekranlara dönüyor.

20-09/29/retmen-n.png

Başrolünde idealist bir öğretmen olan Akif hoca karakteri ile İlker Kaleli'nin yer aldığı ve Şerif Erol, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Ezgi Gör gibi sevilen isimleri kadrosunda bir araya getiren dizi, Mr. Hiragi’s Homeroom adlı dizinin başarılı bir uyarlaması olarak ekranlardaki yerini alan dizi çok yakında başlıyor.

Öğretmen dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu!

20-09/29/retmen.png

Çekimleri İstanbul Fatih'te bulunan Küçükkapı Lisesi'nde yapılan, Medyapım ve MF Yapım ortaklığında hazırlanan dizi, sınıf arkadaşlarının intiharının ardından hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam eden bir sınıf dolusu öğrencinin, bu intiharda payları olduğunu düşünen öğretmenleri tarafından rehin alınmaları ve gerçeklerin ortaya çıkmasını konu alan hikayesi ile 11 ekim Pazar akşamı yayın hayatına devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin