Genius'un 3. sezonu Genius: Aretha için yeniden sete çıkılıyor!

Yeni sezonunda soul müzik efsanesi Aretha Franklin'i merkezine alacak Genius'un 3. sezon çekimlerine yeniden başlanıyor! Genius: Aretha ile ilgili son gelişmeler...

National Geographic'in antoloji formatındaki dönem dizisi "Genius"un 3. sezon çekimleri ile ilgili bir gelişme yaşandı.

İlk sezonunda Albert Einstein'ın (Geoffrey Rush), ikinci sezonunda Pablo Picasso'nun (Antonio Banderas) yaşamına odaklanan yapımın 3. sezonunun odak noktasında ise soul müzik efsanesi Aretha Franklin bulunuyor.

GENIUS: ARETHA İÇİN TEKRAR SETE ÇIKILIYOR!

Ve dünya genelinde etkili olan koronavirüs salgını nedeniyle yeni sezon çekimlerine ara verilmesinin ardından 01 Ekim'den itibaren Atlanta'da çekimlere dönüleceği duyuruldu.

Cynthia Erivo'nun liderliğini yaptığı oyuncu kadrosunun Atlanta, Georgia'ya ulaştıkları belirtiliyor.

20-09/29/genius-aretha-foto.jpg

Efsanevi şarkıcı Aretha Franklin temalı yeni sezonun çekimlerine Mart ayı ortalarında zorunlu ara verilmişti. O tarihe kadar 8 bölümlük sezonun beş bölümünün çekimleri tamamlanmış, altıncı bölüm ise yarılanmıştı. Çekimlerin durması ile birlikte daha önceden 25 Mayıs'ta başlaması planlanan sezonun başlangıç tarihi bu yılın sonlarına doğru ertelenmişti.

Peki, yeni sezonun başlangıç tarihi hakkında şu anda bir haber var mı? Henüz konu ile ilgili bir duyuru yapılmış değil. Önümüzdeki haftalarda resmi bir duyuru gelme ihtimali yüksek.

GENIUS: ARETHA KADROSUNDA KİMLER VAR?

Erivo'nun Franklin'e hayat vereceği ve efsanevi müzisyenin hayatını konu edinen şimdiye kadarki tek resmi senaryoya sahip olan dizinin yeni sezon kadrosunda ayrıca Courtney B. Vance, Malcolm Barrett, Patrice Covington, Kimberly Hébert Gregory, Rebecca Naomi Jones, Shaian Jordan, Marque Richardson, Pauletta Washington, Steven Norfleet ve Omar J. Dorsey gibi isimler rol alıyor. T.I., Antonique Smith ve Tina Fears ise tekrar eden rollerle kadroya dahil oldular.

20-09/29/genius-aretha-foto2.jpg

Anthony Hemingway, Genius: Aretha'nın dört bölümünün yönetmenliğini üstleniyor. Imagine Television & Fox 21 TV Studios ortak yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise showrunner Suzan-Lori Parks, Clive Davis, Craig Kallman, Brian Grazer, Ron Howard, Ken Biller, Gigi Pritzker, Rachel Shane, Sam Sokolow ve Diana Son'dan oluşuyor.

"Genius: Aretha" (National Geographic) teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin