Yeni dizi Call Your Mother'a oyuncu takviyesi!

Kyra Sedgwick'in başrolünde yer aldığı ABC'nin yeni dizisi Call Your Mother'a yeni bir isim katıldı! Call Your Mother nasıl bir dizi? Ne zaman başlayacak?

ABC kanalının 2020/21 yayın sezonu için takviminde yer alan komedi dizilerinden "Call Your Mother"ın başlangıç tarihi yaklaşırken diziye dair oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

Kyra Sedgwick'in başrolünde yer aldığı komedi dizisinin oyuncu kadrosuna Sherri Shepherd (Mr. Iglesias) tekrar eden bir rolle dahil oldu.

CALL YOUR MOTHER NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

The New Adventures of Old Christine yaratıcısı Kari Lizer'ın arkasında olduğu Call Your Mother'ın hikayesi; çocukları binlerce mil ötede en iyi hayatlarını yaşarken, nasıl yalnız kaldığının şaşkınlığı içindeki bir anne Jean Raines'e (Sedgwick) odaklanıyor.

Çocuklarının belirli bir yaştan sonra evi terk etmelerinin ardından cevaplanmayan mesajlardan ve sosyal medya mecralarından engellenmesinden bıkmış haldeki anne, yerinin ailesinin yanı olduğuna karar verir. Önce kendisini çocuklarının hayatına yerleştirir, ardından hayatlarının vazgeçilmez bir parçası haline gelmeye başlar.

20-09/29/kyra-sedgwick.jpg

Sherri Shepherd dizide Jean'in Iowa'dan esprili ve güvenilir dostu Sharon karakterine hayat verecek.

Jean, Los Angeles'ta çocuklarıyla birlikte olmak için harekete geçtiğinde geride kalan Sharon, bağlarını sadakatle güçlü tutar ve Jean'in nereden geldiğini unutmasına izin vermez.

20-09/29/sherri-shepherd-call-your-mother.jpg

CALL YOUR MOTHER OYUNCU KADROSU

Call Your Mother'ın oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle sıralanıyor:

- Rachel Sennott (Jackie Raines)
- Joey Bragg (Freddie Raines)
- Patrick Brammall (Danny)
- Emma Caymares (Celia)
- Austin Crute (Lane)

Sony Pictures Television, ABC Signature, 20th Television ve Touchstone Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizi bu sezon Çarşamba akşamları ABC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin