Athena Gökhan'ın "Kendi Yolumda" filminin afişi ve fragmanı yayınlandı!

Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz’un başrolünde olduğu "Kendi Yolumda" filminden ilk detaylar geldi! Kendi Yolumda filmi oyuncuları kimler? Kendi Yolumda filmi ne zaman vizyona girecek? Kendi Yolumda film fragmanı yayında!

Sinema izleyicisinin merakla beklediği ‘Kendi Yolumda’ filminin afişi ve fragmanı sinema izleyicisi ile buluştu!

22-10/28/afis.jpg

Türk Rock müzik tarihinin en önemli gruplarından Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz’un başrolünü oynadığı filmde, Gökçe Bahadır, Okan Çabalar, Tuncer Salman, Tamer Levent, Suzan Aksoy, Erkan Can ve Hakan Özoğuz da muhteşem oyunculuklarıyla yer alıyorlar. Ali Kobanbay’ın senaryosunu yazdığı, Athena Sanat yapımcılığında 25 Kasım’dan itibaren vizyona girecek olan filmin yönetmen koltuğunda ise Ömer Faruk Sorak oturuyor.

22-10/28/dsc01667.JPG

Kendi yolunda gitmenin önemini vurgulayarak, izleyiciye kendini gerçekleştirmenin peşinden gitmeyi çarpıcı bir şekilde sorgulatan film prodüksiyonu, sıcacık hikayesi ve muhteşem oyunculukları ile sinema izleyicisinin hafızalarından uzun süre silinmeyecek.

22-10/28/foto.JPG

Kendi Yolumda filminin konusu nedir?

Daha önce de oyuncu olarak sinema filmlerinde yer alan Gökhan Özoğuz, bu kez kendi rüyasını, filmde rüya içinde anlatıyor. Gökhan Özoğuz’un arabası, Adana’nın kenar bir mahallesinde bozulur. Gittiği tamircide, babasıyla birlikte çalışan ve aslında müzisyen olmak isteyen, ancak aile baskısı ve zor hayat şartları sebebi ile bu hayalini gerçekleştirememiş bir tamirci çırağı olan Ömer Ali ile sohbet eder ve sonrasında uyuya kalır. Uykusunda kendini tamirci çırağı Ömer Ali olarak bulan Gökhan için macera artık başlamıştır…

22-10/28/dsc07576fd.jpg

Kendi Yolumda filminin fragmanı yayında!

 22-10/28/dsc09424fd.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin