Yalı Çapkını dizisinin Sultan'ı İrem Altuğ kimdir? Kaç yaşında?

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını senaryosu kadar oyuncularıyla da dikkat çekiyor! Yalı Çapkını dizisi Sultan kimdir? İrem Altuğ kimdir? Kaç yaşında? Yalı Çapkını dizisi konusu nedir? Yalı Çapkını dizisi oyuncuları kimler? Yalı Çapkını dizisi 6. Bölümde neler olacak? Yalı Çapkını dizisi 7. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Emre Altuğ kimdir?

Volkan Usta
28 Ekim 2022 - 14:46
Kültür Sanat

Star Tv’nin sevilen yeni dizisi Yalı Çapkını oyuncu kadrosuyla da kendinden söz ettirmeye devam ediyor!

OGM Pictures  imzalı Yalı Çapkını dizisi oyuncularını sizler için hazırladık!

Peki Yalı Çapkını dizisinin Sultan’ı İrem Altuğ kimdir? Sultan karakterini yakından tanıyalım!

Yalının hizmetlilerindendir. İbrahim’in eşi, Dicle ve Fırat’ın annesi. Alımlı ve şuh bir kadındır. Ortaokul mezunudur. İyi, sevgi dolu bir annedir. Çocuklarının veya ailesinin risk altında olduğunu hissederse yapabileceklerinin sınırı yoktur. İnsanları manipüle etme konusunda çok beceriklidir.

22-10/28/yali-capkini-sultan-irem-altug-1.jpg

İrem Altuğ kimdir? İrem Altuğ nereli? Kaç yaşında?

İrem Altuğ ilkokuldayken, bir derginin çocuk güzellik yarışmasında 7-12 yaş grubu içinde birinci seçildi. Sonra bir ajans ismini kaydetti ve çocukluk dönemi boyunca 40’a yakın reklam filminde oynadı. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünü bırakıp yurt dışında oyunculuk okumaya karar verdi. San Francisco Eyalet Üniversitesinde yine aynı bölümü bitirdi. Amerika'da kaldığı beş sene içerisinde 20 kısa, 3 uzun metraj bağımsız yapım filmde rol aldı. Sonra Türkiye’ye döndü Karılar Koğuşu, Eve Giden Yol filmleri ile Ihlamurlar Altında ve Şeytan Ayrıntıda Gizlidir adlı dizilerde yer aldı.

Rol Aldığı Yapımlar:

Sinema filmleri

Kirpi

Melekler ve Kumarbazlar

Eve Giden Yol

Karılar Koğuşu

Dizileri

Şeytan Ayrıntıda Gizlidir

Ihlamurlar Altında

Vazgeç Gönlüm

Kayıp Aranıyor

Aşk Ekmek Hayaller

Çember: Şehrin Günahları

Çukur

Kalp Yarası

Yalı Çapkını

 

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin