Atiye 2. sezon yayınlandı! Atiye nereden izlenir?

Merakla beklenen 2. sezonuyla Atiye yayında.


10 Eylül 2020 - 13:18
Gündem

Başrolünde Beren Saat'in genç bir ressam olan Atiye karakteri ile yer aldığı sevilen dizi Atiye'nin merakla beklenen 2.sezonu nihayet yayınlandı. Atiye nereden, nasıl izlenir sorusunun cevabı da haberimizde.

Oyuncu kadrosunda; Melisa Şenolsun, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Cihan Canova gibi sevilen isimleri bir araya getiren ve Şengül Boybaş tarafından yazılan Dünyanın Uyanışı adlı kitaptan esinlenilenerek hazırlanan Atiye dizisi, Gaziantep'te yer alan dünyanın en eski medeniyeti olan Göbeklitepe'de yapılan kazı çalışmalarında bulunan bir simgeyi kendisini bildi bileli resmeden bir ressam olan Atiye'nin öğrenmesi ile geçmişle arasındaki bağın peşine düşmesini konu alıyor. İzleyenlerin kafasını karıştıran dizi, 2. sezonu ile Netflix'te yayına girdi. 

Atiye nereden izlenir?

Netflix'in 2. Türkiye yapımı dizisi olarak karşımıza çıkan Atiye'yi, Netflix'e, haftalık olarak ödeyeceğiniz ücret karşılığında üye olarak, diğer birçok yapım gibi izleyebilirsiniz. Ayrıca Netflix'te daha önceden indirdiğiniz içerikleri çevrimdışı olarak da izleyebilirken, indirilmemiş içerikler çevrimiçi izleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin