Avatar 2 Fragmanı Yayınlandı! Nasıl Bir Film Geliyor?

Avatar The Way of Water fragmanı yayınlandı. Avatar 2 fragmanı, film hakkında önemli ipuçları veriyor. 13 yıl sonra gelecek olan film hakkında neler biliyoruz?

Oğulcan Özsezgi
10 Mayıs 2022 - 00:57
Gündem

Avatar 2 için beklenen oldu. Yıllar sonra geri dönem yapım için devam filminden bir fragman yayınlandı. Pandemi nedeniyle erteleme almış olsa da bu son gelişmeyle beraber Avatar 2 fragmanını da izleme şansını elde etmiş olduk.

Tam isim olarak Avatar The Way of Water olarak vizyona girecek filmin, fragmanının da epey bir etkileyici olduğunu söylemek lazım. Zaten 2009 yılında yayınlanan filmde de aynı ihtişamı görmüştük. Film o kadar çok tutulmuştu ki 3 milyar dolar hasılat yaparak rekorları kırmayı başarmıştı. Fragmandan anladığımız yine öyle çok konuşulacak bir yapım daha geliyor.

Avatar The Way of Water ilk Fragmanı ve Film için Detaylar

Avatar 2 fragmanında, filmin aynen kaldığı yerden devam edeceğini görüyoruz. Biraz daha genişlemiş olan Navi halkı, Pandora’da yaşamaya devam ediyor ama bu kez halk kıyı şeridine doğru yerleşmiş durumda.

Bu kez sadece dev bir orman yok. Aynı zamanda dipsiz bir derya deniz var. Zaten filmin çekimleri sırasında da su altı bölümleri çok konuşulmuştu. Çok sayıda su altı çekimi olduğu konusunda açıklamalar yapılmış ve görseller paylaşılmıştı.

Fragmanda dikkat çeken diğer bölüm ise çocuklar. İlk filmde Navi halkında çok fazla çocuk görmemiştik. Şimdi ise çocuk karakterlerin de öne çıkarılacağı gözüküyor. Üstelik şaşırtıcı bir şekilde Navi çocukların yanında bir de Navi halkı ile yaşayan insanlardan olan bir çocuk var.

Dev deniz canlılarının olacağı, yine insanların Pandora’da boy göstereceği ve hava araçlarını kullanacaklarını da gördüğümüz Avatar The Way of Water fragmanı, bir ilk oldu.

Film yayınlanana kadar devam fragmanları gelecek. Daha fazla bilgi elde etmemizi sağlayacak yeni videolar geldiği zaman da ekleriz. 16 Aralık 2022 tarihinde vizyona girecek olan film için ilk fragmanı hemen yukarı ekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin