Alparslan Büyük Selçuklu 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Beklenen Savaş Başlıyor

Alparslan Büyük Selçuklu 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde sezon başından beridir beklenen fetih için harekete geçileceği gözüküyor.

Alparslan Büyük Selçuklu, adım adım sezon finaline doğru yaklaşıyor. Dizinin sezon finaline doğru bazı karakterlere veda edeceği söylenmişti. En son yayınlanan bölümde yani 24.bölümde de bunu doğrulayacak gelişmeler yaşandı. Karaca, kazayla da olsa öldü. Böylece ilk önemli ayrılık yaşanmış oldu. Haliyle Alparslan Büyük Selçuklu 25. bölüm fragmanı da daha da önem kazanmıştı.

Bölümün hemen arkasından 25.bölüm için de fragman yayınlandı. Yayınlanan fragman gösteriyor ki sezon başından beri beklenen savaş sonunda yaşanacak. Zaten son bölümde Vaspurakan fethi için hazırlıklar başlamıştı. Görünen o ki fetih için hazırlıklar hızlanacak.

Alparslan Büyük Selçuklu 25. Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölümde Yaşanacaklar

Fragmana baktığımız zaman, Vaspurakan’ı almak için Selçuklu’nun tam olarak harekete geçeceğini görüyoruz. Fetih sırasında ordunun başında kimin yer alacağı konusu ise yeni bölümün gündemine oturacak gibi duruyor.

Selçuklu’nun bu yüzden karışacağını düşünen Vaspurakan, fethi engellemek için bu yönü kullanmaya çalışacak desek yeridir.

Bu arada Süleyman ise yaşadıklarından sonra yeniden kendisine gelmesi için ordunun başında fethi yönetmek istediğini dile getiriyor. Artık burada cevabın ne olacağı ve kimin orduya liderlik edeceği konusunda herhangi bir detay gözükmüyor.

Fragmanda bu konu sır gibi bırakılmış. Alparslan Büyük Selçuklu 25. bölüm fragmanında değil ama yeni bölümde bu konuda beklenen gelişmeyi görmüş olacağız.

İddialar doğruysa sezon finaline çok az bir süre kaldığı bilinen Alparslan Büyük Selçuklu dizinde Vaspurakan fethi bu sezon içerisinde gerçekleşir mi göreceğiz. Yeni sezonda da dizinin devam etmesini bekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin