Camdaki Kız 42. Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölümde Yaşanacaklar

Camdaki Kız 42. bölüm fragmanı paylaşıldı. Yeni bölümde hem şirket kanadında hem de Nalan ile Hayri cephesinde bomba gelişmeler yaşanacak desek yeridir.

Camdaki Kız 42. bölüm fragmanı sonunda yayınlandı. Kısa süreli bir aranın ardından gördüğümüz fragman, dizide yine yeniden temponun artarak gideceğini ortaya koyuyor. Tabii ki son birkaç bölümde olduğu gibi konu yine Nalan ile Hayri arasında geçen olaylar.

Zaten dizinin temelini ikili arasında yaşananlar oluşturmaya başladı desek yeridir. Fragmanda da bu bölümde daha çok gelişmenin yaşanacağı net olarak gözüküyor.

Camdaki Kız 42. Bölüm Fragmanı Yayında! Bu Kez Hayri Harekete Geçiyor

Yeni bölüm için yayınlanan fragmanda artık Hayri ile Nalan arasındaki ilişkinin yavaş yavaş şekillenmeye başladığı gözüküyor. İkilinin yakınlaştığını net olarak anlayabiliyoruz. Hayri’nin hissettikleri ve durumu zaten netti ama artık Nalan’ın da bu konuda biraz biraz harekete geçtiğini görebiliyoruz.

Yaşananlar karşısında Cana ise Sedat’ı uyarıyor. Sedat’a Nalan ile Hayri arasında bir şeyler olduğunu hissettiğini söylüyor. Ama ikili arasında tam olarak ne olduğu konusunda Cana’nın da bilgisi yok desek yeridir.

Feride’ye gelince, her zaman olduğu gibi Hayri’ye karşı gardını almış durumda. Fakat Feride’nin büyük sırrının da Sedat’ın eline geçtiğini söylemek lazım.

Sedat, Feride’nin Nalan’ın gerçek annesi olmadığını öğreniyor. Bunu Feride’ye söylediği zaman ise suratında bir tokat görüyor. Fragmanın son sahnesinde Sedat’ın bu konuda Nalan’ın da kafasını karıştırmaya başladığını görüyoruz.

Camdaki Kız 42. bölüm fragmanında Nalan cephesinde işler bu şekilde ilerliyor. Ama bir de şirket kanadında yaşananlar var. Rafet’in burada önemli bir karar açıkladığını görüyoruz. Muzo’nun yönetim kurulu başkanlığına geldiğini açıklayan Rafet, şirketi Muzo’ya bırakacak gibi duruyor.

Selen’in bu karar sonrasında büyük bir şaşkınlık yaşadığını da göreceğiz. Artık geri kalanları da 42.bölümde izleyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin