Avenue 5 1. sezon 7. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

Yolcular gemiyi çevreleyen mükemmel ve ilahi bir görüntü ile karşılaşır... House'un yıldızı Hugh Laurie'nin Avenue 5 isimli komedi dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Avenue 5 1. sezon 7. bölüm konusu ve detayları...

Armando Iannucci'nin yeni dizisi "Avenue 5" geçtiğimiz hafta "Was It Your Ears?" isimli bölümle ekranlardaydı.

AVENUE 5 1. SEZON 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Avenue 5'in hikayesi; gezegenler arası seyahat eden lüks yolcu gemisi Avenue 5'te geçiyor. Önemli bir sistem arızası gemiyi rotasından çıkardığında geminin dünyaya geri dönüşünün yıllar alacağı ortaya çıkar. Mürettebat gemideki düzeni sağlayabilmek ve gemiyi güvenli bir şekilde dünyaya geri döndürebilmek için artık çok çaba göstermek zorundadır.

Yayınlanan son bölümde; Avenue 5 sakinleri bir uzay bebeğinin doğumunu kutlarken; Ryan ve Billie gemide ardı arkası kesilmeyen rahatsız edici bip sesinin kaynağını belirlemeye çalışırlar. Judd, Karen'ın yolcu-mürettebat irtibat toplantısında en son büyük fikrini açıklar. Bu arada ülkenin başkentinde Rav ise Başkan'dan kurtarma fonu desteği talebinde bulunur ancak karşılığında etik bir ikilemle karşı karşıya kalır.

20-02/29/avenue-5-1x07-foto2.jpg

AVENUE 5 1. SEZON 6. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Peter Fellows'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun altıncı bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.10 reyting oranı ve 0.371 milyon izleyici rakamlarını elde ederek bir önceki bölümüne benzer bir ekran performansı ortaya koydu.

İlk sezonu 8 bölüm sürecek Avenue 5 geçtiğimiz haftalarda yayıncı kanaldan 2. sezon onayını almıştı.

AVENUE 5 1. SEZON 7. BÖLÜM NE ZAMAN?

Becky Martin'in (Veep, Succession) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun yedinci bölümü "Are You a Spider, Matt?" 01 Mart 2020 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Dizinin ilk sezon bölümleri beIN SERIES COMEDY kanalından takip edilebilmekte.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-02/29/avenue-5-1x07-foto3.jpg

AVENUE 5 1. SEZON 7. BÖLÜM KONUSU

Judd (Josh Gad) kendisi üzerinde acayip bir etkisi olan aşırı zengin yolcu Harrison Aimes'i (Paterson Joseph) etkilemek için Ryan'dan (Hugh Laurie) destek ister.

Bu arada yolcular gemiyi çevreleyen mükemmel ve ilahi bir görüntü ile karşılaşınca adeta büyülenirler ve bu görüntü karşısında çeşitli çıkarımlar ortaya koyarlar.

AVENUE 5 YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-02/29/avenue-5-1x07-foto4.jpg

20-02/29/avenue-5-1x07-foto1-1582927998.jpg

20-02/29/avenue-5-1x07-foto5.jpg

"Avenue 5" (HBO) 1. sezon 7. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin